Szerző: roberto

2001. október 16. 18:20

A GNOME 2 lekésett a Solaris 9-ről

[LinuxGram] A LinuxGram információi szerint a GNOME lekésett a Sun Solaris 9-es változatába való bekerülésről, ugyanis a desktop 2-es szériája nem lesz készen a jövő év első felében, amikor piacra kerül majd az új Solaris. Így aztán a GNOME nem is lehet a rendszer alapértelmezett grafikus felülete, hiába voltak efféle előzetes tervei a Sunnak. A kilences Solaris -- amelynek az első változatai már letölthetőek a Sun-tól, és amely állítólag képes lesz linuxos programok futtatására is -- alapértelmezett desktop környezete tehát továbbra is hagyományos Common Desktop Environment (CDE) marad.

Sun Microsystems[LinuxGram] A LinuxGram információi szerint a GNOME lekésett a Sun Solaris 9-es változatába való bekerülésről, ugyanis a desktop 2-es szériája nem lesz készen a jövő év első felében, amikor piacra kerül majd az új Solaris. Így aztán a GNOME nem is lehet a rendszer alapértelmezett grafikus felülete, hiába voltak efféle előzetes tervei a Sunnak. A kilences Solaris -- amelynek az első változatai már letölthetőek a Sun-tól, és amely állítólag képes lesz linuxos programok futtatására is -- alapértelmezett desktop környezete tehát továbbra is hagyományos Common Desktop Environment (CDE) marad.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról