Szerző: Vörös Péter

2000. április 11. 01:41

Dell-MGI Software együttműködés videószerkesztő szoftverrel kapcsolatban

HIRDETÉS

A licencszerződés értelmében az összes FireWire porttal felszerelt Dell PC-hez együtt fogják adni az MGI VideoWave III programját. (Piackutató cégek szerint idén kb. 20 millió FireWire-rel felszerelt PC kerül piacra, szemben a tavalyi 7 millióval - természetesen ez a szám nem csak a Dell PC-kra vonatkozik.) A Toronto-i központú MGI fotó- és videószerkesztő szoftvereket készít és tavaly hasonló licensz-megállapodást kötöttek a Compaq-kal. 1996 óta kb. 2 millió példányt adtak el a VideoWave-ből. A hivatalos bejelentés ma várható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.