:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 11. 13:36

Megújult az EMI Music honlapja

[email] Megújult Magyarország egyik piacvezető zenei kiadója, az EMI Zenei

[email] Megújult Magyarország egyik piacvezető zenei kiadója, az EMI Zenei Kft.weboldala. A www.emimusic.hu címen elérhető site mögött futó szerkesztőségi rendszernek köszönhetően mindig a legfrissebb hírek jelenhetnek meg az EMI által képviselt együttesekről.

Az oldal tartalmaz fórumot, melynek segítségével az együttesek rajongói oszthatják meg gondolataikat egymással, a regisztrált látogatók akár új témákat is nyithatnak. A honlap különlegessége a két zenei adatbázis, amely folyamatosan bővül; a Katalógus minden, az EMI által képviselt előadó összes lemezének leírásait tartalmazza, a lemezen található számok címeivel, a borító képével és letölthető hangmintával, az Előadók adatbázisában pedig az EMI-vel szerződésben álló magyar és külföldi sztárok biográfiáit olvashatjuk el, színes, érdekes stílusban, rengeteg képpel.

A fiatalos, az EMI arculatához illeszkedő oldalt a telnet Magyarország Rt. készítette.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.