Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 11. 13:36

Megújult az EMI Music honlapja

[email] Megújult Magyarország egyik piacvezető zenei kiadója, az EMI Zenei

[email] Megújult Magyarország egyik piacvezető zenei kiadója, az EMI Zenei Kft.weboldala. A www.emimusic.hu címen elérhető site mögött futó szerkesztőségi rendszernek köszönhetően mindig a legfrissebb hírek jelenhetnek meg az EMI által képviselt együttesekről.

Az oldal tartalmaz fórumot, melynek segítségével az együttesek rajongói oszthatják meg gondolataikat egymással, a regisztrált látogatók akár új témákat is nyithatnak. A honlap különlegessége a két zenei adatbázis, amely folyamatosan bővül; a Katalógus minden, az EMI által képviselt előadó összes lemezének leírásait tartalmazza, a lemezen található számok címeivel, a borító képével és letölthető hangmintával, az Előadók adatbázisában pedig az EMI-vel szerződésben álló magyar és külföldi sztárok biográfiáit olvashatjuk el, színes, érdekes stílusban, rengeteg képpel.

A fiatalos, az EMI arculatához illeszkedő oldalt a telnet Magyarország Rt. készítette.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

ICQ

13

28 év után búcsúzik az ICQ

2024. május 27. 10:38

Számos tulajdonosváltás után itt az ideje annak, hogy elhagyja a terepet az egykor népszerű üzenetküldő kliens, ami idővel domaninciáját vesztette a WhatsApp és társaival szemben.