:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 9. 18:13

Új hp nyomtatók minden felhasználói igényre

[email] A Hewlett-Packard Company által ma bemutatott új Deskjet nyomtatók és a kapcsolódó kellékanyagok az elképzelhető felhasználói igények teljes skáláját lefedik.

[email] A Hewlett-Packard Company által ma bemutatott új Deskjet nyomtatók és a kapcsolódó kellékanyagok az elképzelhető felhasználói igények teljes skáláját lefedik.

A beépített Bluetooth vezeték nélküli technológiával és szupergyors hpA-architektúrával (High Performance Architecture) ellátott felső kategóriás nyomtatókat és alacsonyabb árú alapszintű eszközöket egyaránt tartalmazó új termékcsalád jól érzékelteti, miként teszi lehetővé a hp felhasználói számára a termelékenyebb, kreatívabb munkavégzést és az egyszerű információmegosztást.

A termékcsalád minden tagja elegáns formatervvel, új illetve továbbfejlesztett jellemzőkészlettel rendelkezik, és magas szintű termelékenységet garantál. A hp papírjait és nyomtatóit használva valamennyien tökéletes végeredményt produkálnak. Az új eszközök ideális megoldást jelentenek a munkájuk és szórakozásuk terén igényes, modern nyomtatási megoldást kereső felhasználók számára:

hp Deskjet 995c (Photo Ret III)
A hp Deskjet-család éllovasa még a legkomolyabb elvárásokat támasztó felhasználók igényeit is kielégíti. Beépített Bluetooth és vezeték nélküli infravörös kommunikációs képességei révén 10 méteres távolságon belül a laptopról, PDA-ról, mobiltelefonról illetve egyéb Bluetooth-kompatibilis eszközről történő közvetlen, kábel nélküli nyomtatást is támogatja. hpA-architektúrája (High Performance Architecture) és 8 MB RAM memóriája 17 oldal előállítására teszi képessé percenként. 2400 x 1200 dpi-s felbontásának köszönhetően prémium fotópapíron fényképhű minőséget produkál. A havi 5000 oldal készítésére tervezett, optikai papírérzékelővel ellátott printer az automatikus kétoldalas nyomtatást is lehetővé teszi. Magyarországon még nem kapható.

hp Deskjet 960c (Photo Ret III)
A hp Deskjet 960c a költséghatékony, nagy teljesítményű, egyszerű és bővíthető nyomtatási megoldást igénylő felhasználók ideális eszköze. Integrált hpA-architektúrája 15 fekete-fehér és 12 színes oldal nyomtatását teszi lehetővé percenként. A számos intelligens jellemzővel (pl. automatikus fej beállítás és papírérzékelés, feladattörlő gomb) rendelkező nyomtató terhelhetősége havi 5000 oldal. A hp Deskjet 960c ajánlott bruttó fogyasztói ára 61,900Ft.

hp Deskjet 940c (Photo Ret III)
A fehér-szürkéskék színkombinációjú, elegáns hp Deskjet 940c különösen a kreatív otthoni környezetben mutat jól. Integrált hp Photo Solution szoftverkészlete révén az eszköz rendkívüli színmélység előállítására képes, és valósághűen tudja megjeleníteni az emberi bőrszín árnyalatait. A hp Deskjet 940c ajánlott bruttó fogyasztói ára 49,900 Ft.

hp Deskjet 920c (Photo Ret III)
A hp Deskjet 920c kiváló fotórealisztikus nyomtatásra képes normál papíron is. Percenként akár 9 fekete, illetve 7,5 színes oldalt nyomtat. Halk eszköz, kézi kétoldalas nyomtatás is végezhető vele. Százlapos tálcája felhajtható, ha a nyomtató nincs használatban, ezért kis helyen is elfér. A legkedvezőbb árú Photo Ret III-as nyomtató ajánlott bruttó fogyasztói ára 39,900.

hp Deskjet 845c (Photo Ret II)
A hp Deskjet 845c fényképminőségű képeket, éles fekete szöveget és bámulatos színes grafikákat produkál. Ez a percenként 8 fekete-fehér és 5 színes oldal nyomtatására képes, halk eszköz a család minden tagjának garantáltan megfelel. A hétköznapi feladatokon túl hosszú transzparens- és fényképnyomtatásra is használható. Százlapos papírtálcájának és havi 1000 oldalas kapacitásának köszönhetően a komoly munkaterheléssel is könnyedén megbirkózik. A hp Deskjet 845c ajánlott bruttó fogyasztói ára 31,900Ft.

hp Deskjet 656c (Photo Ret I)
A hp Deskjet 656c a vékonyabb pénztárcával és kevés hellyel rendelkező felhasználók tökéletes munkatársa. Helytakarékos kialakítása, elegánsan könnyed formaterve révén bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedik. A színes és fekete-fehér nyomatokat egyaránt egyetlen gombnyomásra produkáló eszköz telepítése és üzemeltetése még az elsőgépes felhasználóknak sem okoz gondot. A hp Deskjet 656c ajánlott bruttó fogyasztói ára 24,900Ft.

hp 15 kódszámú, csökkentett űrtartalmú fekete festékpatron
A hp új, csökkentett mennyiségű fekete festéket tartalmazó patront fejlesztett ki a hp Deskjet 940c és 845c nyomtatójukat csupán alkalmanként használó ügyfelek részére (termékszám: hp no. 15). A hp saját fejlesztésű, pigmentált festékét tartalmazó, költséghatékony patron jó minőségű fekete szövegképet produkál bármilyen papíron.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.