:

Szerző: Vörös Péter

2001. október 10. 10:48

Az EMC nyerte el a DaimlerChrysler IT szállítói díját

[Hill and Knowlton Hungary] A DaimlerChrysler az EMC-nek ítélte IT szállítói díját magas szintű globális szolgáltatási rendszeréért és piacvezető termék-innovációiért. A világ harmadik legnagyobb autógyártója világszerte EMC információtároló rendszereket és szoftvert alkalmaz valamennyi üzletágának ellátására.

[Hill and Knowlton Hungary] A DaimlerChrysler az EMC-nek ítélte IT szállítói díját magas szintű globális szolgáltatási rendszeréért és piacvezető termék-innovációiért. A világ harmadik legnagyobb autógyártója világszerte EMC információtároló rendszereket és szoftvert alkalmaz valamennyi üzletágának ellátására.

A díj a DaimlerChrysler első IT Szállítói Napján (IT Supplier Day) került átadásra, ahol több mint 40 vezető IT szállító gyűlt egybe a cég ITM (Information Technology Management), illetve beszerzési részlegeinek szervezésében. Az EMC volt egyike a csupán két IT szállítónak, amely a rendezvényen kitüntetést vehetett át.

A DaimlerChrysler háttértároló infrastruktúrája magában foglalja az EMC teljes hálózati adattároló rendszer-, illetve szoftverskáláját. A DaimlerChrysler információtároló hálózatában megtalálható mind SAN, mind NAS, továbbá DAS környezet is. A DaimlerChrysler az EMC Symmetrix Enterprise Storage rendszereit használja olyan kritikus üzleti alkalmazásaihoz, mint például az SAP, Celerra-t a NAS CAD/CAM fájlmegosztáshoz és e-business kezdeményezéseihez, valamint CLARiiON rendszereket is. Az alkalmazott szoftverekhez tartozik az EMC ControlCenter, ESN Manager, EMC TimeFinder, Symmetrix Remote Data Facility (SRDF), EMC PowerPath, Navisphere, MirrorView, és a SnapView.

Sue Unger, a DaimlerChrysler főinformatikusa és vezető ITM alelnöke elmondta: "Az EMC világszínvonalú globális szolgáltató szervezete és korszerű háttértár-menedzsment szoftvere hozzájárult a DaimlerChrysler infrastrukturális kiadásainak, valamint IT szakembereink a háttértár-hálózat kezelésével eltöltött idejének csökkentéséhez. Az EMC-vel folytatott együttműködés rendkívüli értékteremtést eredményez."

Az EMC Global Services alelnöke, Joseph Walton hozzátette: "Az EMC és a DaimlerChrysler között nagy múltra visszatekintő együttműködés áll fenn. A három évvel ezelőtti Daimler-Benz/Chrysler Corporation fúzió óta, a Global Services részlegünk szorosan együttműködött mindkét vállalat IT szakembereivel egy konszolidált információtároló infrastruktúra létrehozása érdekében. A közelmúltban együttműködtünk a DaimlerChrysler ITM részlegével, hogy jelentős mértékben csökkentsük az új üzleti alkalmazások bevezetési idejét."

A DaimlerChrysler EMC háttértár infrastruktúrája valamennyi jelentős számítástechnikai platformhoz kapcsolódik, beleértve a Sun Solaris-t, Windows NT/2000-t, HP UX és AIX, IBM AS/400 és OS/390.

Az EMC részvényárfolyama kedden 0,60$-ral (4,49%-kal) 12,75$-ra csökkent.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 04:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.