Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 8. 10:21

2003-ig kell várni az AMD 64 bites processzoraira

A SiliconStrategies által készített interjúban az AMD elnök-vezérigazgatója, Hector de J. Ruiz elmondta, hogy a vállalat Hammer kódnéven ismert 64 bites processzorai csak 2003-ban jelennek meg.

A SiliconStrategies által készített interjúban az AMD elnök-vezérigazgatója, Hector de J. Ruiz elmondta, hogy a vállalat "Hammer" kódnéven ismert 64 bites processzorai csak 2003-ban jelennek meg.

Az eddig látott AMD útitervek a Hammer chipek megjelenését 2002 második félévére datálták. Ruiz szerint az AMD ugyan már 2002 végén be fogja jeleneteni a szóban forgó processzorokat, a szállítások és a kereskedelmi megjelenés csak 2003 első negyedévében történnek majd meg.

Az AMD október 15-én, a Microprocessor Forum rendezvény keretein belül számos új részletet árul majd el az x86-64 architektúrára épülő chipek képességeiről.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról