Szerző: roberto

2001. október 7. 21:52

SuSE hírek: sikerrel záruló befektetési tárgyalások; október közepén jelenik meg a SuSE Linux 7.3

[SuSE, SuSE Magyarország] A SuSE Linux AG a bejelentette , hogy sikerrel zárta tárgyalásait, amelynek eredményeképpen a befektetők a SuSE számára 15 millió Eurót szavaztak meg. Az E-millenium nevű vezető befektetőcsoport mögött olyan kiemelkedő nemzetközi vállalatok állnak, mint az Accenture, a Beisheim Holding, a Deutsche Bank, a La Caixa és a SAP.

SuSE[SuSE, SuSE Magyarország] A SuSE Linux AG a bejelentette, hogy sikerrel zárta tárgyalásait, amelynek eredményeképpen a befektetők a SuSE számára 15 millió Eurót szavaztak meg. Az E-millenium nevű vezető befektetőcsoport mögött olyan kiemelkedő nemzetközi vállalatok állnak, mint az Accenture, a Beisheim Holding, a Deutsche Bank, a La Caixa és a SAP.

A SuSE egyébként október közepén szeretné kiadni a SuSE Linux 7.3-as verzióját. A német vállalat sajtóanyagaiban az új verziót egyszerű, stabil és biztonságos rendszerként említik, olyan rendszerként, amit gyerekjáték kezelni. Ehhez igazodik az új szlogen is: SuSE Linux 7.3 -- Linux az egész családnak. A részletek a SuSE webhelyén olvashatóak, a magyar 7.3-asról egyelőre nincs hír.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról