Szerző: Ady Krisztián

2001. október 5. 11:29

Az IBM a Turtle Beach Santa Cruz hangkártyáját építi számítógépeibe

Az IBM sajtóközleményben jelentette be, hogy a Turtle Beach hangkártyáját választotta újabb számítógépei kizárólagos hangkeltő eszközévé. Az üzlet eredményeképpen már a mostanában megjelenő Netvista PC-k is ilyen hangkártyákkal lesznek kaphatók.

Mivel egyre többen használják számítógépüket zenélésre, zenehallgatásra is, a magas minőség egyre nagyobb követelmény. A Turtle Beach által szállított Santa Cruz megfelel ezeknek a követelményeknek.

A Turtle Beach Santa Cruz hangkártyáját itthon a Videologic forgalmazza saját márkaneve alatt, Videologic SonicFury néven kapható.

A Voyetra Turtle Beach, Inc. egyike a világ vezető PC-s audio-termékeket szállító vállalatainak. Több, mint 150 vezető gyártó -- például a Dell -- épít termékeire. Hangkártyái dobozos és OEM kiszerelésben kaphatók világszerte, az egyik legjobb minőséget nyújtva.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról