Szerző: Vörös Péter

2001. október 5. 07:09

A Kodak új digitális fényképezőgépeket jelentetett meg

[CNET] Az Eastman Kodak két új digitális kamerával jelentkezett. A 399$-os EasyShare DX3700 főbb paraméterei: 3,1 megapixel, 3x-os digitális zoom, Secure Digital kártya aljzat és 8 MB memória. A 199$-os EasyShare DX3215 főbb jellemzői: 1,3 megapixel, 2x-es optikai zoom és 2x-es digitális zoom, Secure Digital kártya aljzat és 8 MB memória.

Természetesen mindkét fényképezőgép kompatíbilis a Kodak docking rendszerével, amely automatikusan feltölti a PC-re a képeket, miközben újratöltődik az akkumulátor. Mindkét kamerában be van építve a Zoran-féle Camera-on-a-Chip processzor.

A Kodak azt is bejelentette, hogy a Zoran-féle Vaddis DVD processzorokat használó új DVD lejátszók immár szintén elfogadják a Kodak Picture CD-ket. Az elmúlt hónapokban a Kodak hasonló megállapodásokat jelentett be olyan DVD lejátszó chipgyártókkal, mint az LSI Logic és az ESS Technology.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról