Szerző: Vörös Péter

2001. október 5. 10:48

A Compaq két iPaq kéziszámítógépet dobott piacra csütörtökön - az egyik modell Bluetooth változatban is kapható

[Wall Street Journal] A két modell neve iPaq H3700 és iPaq H3800 és mindkettő a Microsoft új, Pocket PC 2002 operációs rendszerére épül. Az H3700 ára 499$, 64 MB memóriával és színes képernyővel van felszerelve. Cindy Box, iPaq marketing igazgató szerint ez az eszköz már kapható is.

A H3800-as modellnek két változata van, az egyikben be van építve a Bluetooth technológia, a másikban nincs. A Bluetooth-szal felszerelt változat ára 649$, míg az a nélküli verzióé 599$. Mindkét változatban továbbfejlesztett kijelző és bővítő aljzatok találhatók, hosszabb az elemek élettartama és fejlettebb a készülékkel együtt adott szoftvercsomag. E modelleket főként az üzleti felhasználóknak szánja a cég, a piaci megjelenés várható időpontja október vége, november eleje.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról