:

Szerző: Ady Krisztián

2001. október 4. 01:23

Az NEC 42" méretű plazma technológiára épülő kijelzőket mutatott be

A NEC Technologies továbbfejlesztett plazma technológára épített, 42 méretű modelleket mutatott be. A PlasmaSync 42MP3 kifejezetten multimédiás prezentációkra, a PlasmaSync 42PD3 pedig általános felhasználásra van kihegyezve. Az új monitorok új és egyedi tulajdonságotkat ötvöznek és jobb képminőséget nyújtanak, mint az előd 42-os PlasmaSync 42MP2 és 42PD2 modellek.

A NEC Technologies továbbfejlesztett plazma technológára épített, 42" méretű modelleket mutatott be. A PlasmaSync 42MP3 kifejezetten multimédiás prezentációkra, a PlasmaSync 42PD3 pedig általános felhasználásra van kihegyezve. Az új monitorok új és egyedi tulajdonságotkat ötvöznek és jobb képminőséget nyújtanak, mint az előd 42"-os PlasmaSync 42MP2 és 42PD2 modellek.

A PlasmaSync 42MP3 nagy felbontású monitor konferenciatermekben, bemutatótermekben történő használatra optimalizált, számítógép, video és HDTV kompatibilitással. Az előd 42MP2 modellhez képest 25%-al nagyobb fényerővel rendelkezik, miközben fogyasztását -30%-al 280W-ra sikerült csökkenteni.

A 42MP3 a valósághűbb színek eléréséhez a NEC AccuCrimson technológiájára alapoz, mely a vörös színátmeneteket teszi még precízebbé. Az Advanced Accublend konverzió használatával az ajánlottól eltérő felbontásokban is tűéles, tiszta képet nyújt.

A képernyő egyes részeit 9x-es zoom segítségével nagyíthatjuk ki.

A PlasmaSync 42PD3 modell a NEC PD sorozatának legújabb tagja. Az általános igénybevételre felkészített monitor várótermekben, múzeumokban, repülőtereken használható eredményesen. A 42PD3 az előd modellhez képest 140%-al kontrasztosabb és 25%-os fényesebb képet biztosít, miközben itt is sikerült 30%-os energiafelhasználás csökkenést elérni.

A 42PD3 natív 3x3 mátrix-elrendezést is támogat, külső eszközök igénybevétele nélkül. Az igényeknek megfelelően 2x2 vagy 3x3 kijelzőből egész videofalat lehet építeni, ezáltal akár 126" (3,2m) képátmérő is elérhető. Ezt a kijelzőt is felruházták a NEC speciális AccuShield Phosphor Protection rendszerével, mely a nemkívánatos beégéseket hivatott megakadályozni, növelve ezzel a kijelző élettartamát.

Az új generációs PD monitort tükröződésmentes réteggel is ellátták, így világosabb környezetben is jól olvasható marad a rajta feltüntetett információ.

A kijelzők ára egyelőre nem ismert.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 17:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.