Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 3. 18:26

Különdíjat nyert a Pannon GSM honlapja

[email] A Magyar Marketing Szövetség idén először, hagyományteremtő szándékkal hirdette meg Az Év honlapja pályázatot. A megmérettetést harminchárom magyar web-site vállalta. A rangos mezőnyben ott volt a Pannon GSM internetes oldala is, amely a 2001. október 3-án tartott ünnepélyes eredményhirdetésen elnyerte az I. kategória különdíját.

[email] A Magyar Marketing Szövetség idén először, hagyományteremtő szándékkal hirdette meg "Az Év honlapja" pályázatot. A megmérettetést harminchárom magyar web-site vállalta. A rangos mezőnyben ott volt a Pannon GSM internetes oldala is, amely a 2001. október 3-án tartott ünnepélyes eredményhirdetésen elnyerte az I. kategória különdíját.

A Pannon GSM négy évvel ezelőtt indította útjára internetes honlapját. A mostani elismerés immár harmadik a sorban: az oldalt a Carnation Consulting felmérésében 1999-ben és 2000-ben is az Év Honlapjának választották meg.

Az eredményhirdetésen a Magyar Marketing Szövetség képviseletében dr. Varga István kiemelte: a Pannon GSM honlapja szem előtt tartja az interaktivitást, flexibilis, könnyen navigálható. Rámutatott továbbá arra, hogy a különdíj odaítélésének oka elsősorban az volt, hogy a honlap felépítését és szolgáltatásait tekintve már a következő generációs internetes oldalakat idézi, valamint hogy a mobilszolgáltató internetes ügyfélszolgáltatával és online áruházával cégfilozófiájába is beépítette a webes kultúrát, gondolkodást.

A magyar mobilszolgáltatók között elsőként valósította meg az online ügyfélszolgálatot, idén január végén pedig megnyitotta internetes áruházát, a PannonNetShop-ot is.

Ezen komoly és hasznos szolgáltatások mellett a szórakoztatás sem áll távol a honlaptól: az idelátogatók képernyővédőkkel, letölthető reklámfilmekkel gazdagíthatják számítógépüket, valamint letölthető képüzenetek, operátorlogók százai segítségével tehetik igazán személyessé telefonkészüléküket. A tudakozó mellett ez utóbbiak a honlap legkedveltebb szolgáltatásai.

A Pannon GSM honlapjának életében mégis 2001. augusztus elseje a legnagyobb ünnep: ekkor született meg kistestvére, a bee.pannongsm.hu, amely flash animáció alapú játékkal, elektronikus képeslapokkal, letölthető desktop ikonokkal és számos egyéb friss ötlettel igyekszik rászolgálni a Pannon GSM legfiatalabb előfizetőinek bee-zalmára.

  • Pannon GSM
  • Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

    a címlapról