Szerző: Barna József

2001. október 2. 20:54

A Xerox szinte teljes termékválasztéka hozzáférhető a közbeszerzésben

[PRESS&INFORM] 2001. október 2-án, több mint száz résztvevővel rendezett szakmai szemináriumot a Xerox Magyarország Kft. és az Xcopy Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Az eseményen bejelentették, hogy a Xerox 2001 júliusa óta a hálózati nyomtatók mellett a digitális megoldások terén is a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóság (MKGI) minősített szállítójává vált.

A Xerox megoldásoknak évtizedes hagyományai vannak a kormányzati szektorban. Számos európai és amerikai intézmény (NATO, Európa Parlament, Brit Parlament, Európai Szabványügyi Hivatal, stb.) alkalmazza dokumentációs megoldásait, csakúgy mint magyarországi szervezetek (Parlament, Központi Statisztikai Hivatal). A Xerox megoldásai választ adnak arra a kérdésre, hogy hogyan valósítható meg az intézményeken belül a gyors és hatékony dokumentum-előállítás és dokumentumkezelés, az írásos és elektronikus anyagok szétosztása valamint a lehető legtökéletesebb belső és külső információáramlás.

A Xerox Magyarország Kft. megoldást nyújt az otthoni és kis irodai multifunkciós berendezések; a digitális irodai színes és fekete-fehér multifunkciós készülékek; a nagyteljesítményű színes és fekete-fehér íves és tekercses nyomtatók, nyomdaipari berendezések; a mérnöki analóg rajzmásolók és digitális mérnöki rendszerek területén. A Xerox Magyarország Kft. ezen kívül szoftvereket, különféle szoftveres megoldásokat, tanácsadást, teljes körű dokumentumkezelést, papír és különleges hordozók értékesítését biztosítja ügyfeleinek. Mindemellett kiterjedt szervizhálózat segíti ügyfelei, partnerei zavartalan munkáját.

A Xerox nagy hangsúlyt fektetett az elmúlt évtizedben az összetett irodai megoldások fejlesztésére, 2000-ben vezető pozíciót ért el mind a digitális multifunkciós eszközök, mind a színes nyomtatás piacán Európában. 2001 júliusától a Xerox szinte teljes termékválasztéka rendelkezésre áll a közbeszerzésben résztvevő intézmények számára.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról