Szerző: Vörös Péter

2001. október 3. 13:08

Palm-Siebel megállapodás -- Handspring: ingyenes Documents to Go szoftver

[CNET] A Palm bejelentette, hogy a Siebel Systems el fogja kezdeni olyan szoftverek értékesítését, amelyek a Palm operációs rendszeren futnak.

HIRDETÉS

[CNET] A Palm bejelentette, hogy a Siebel Systems el fogja kezdeni olyan szoftverek értékesítését, amelyek a Palm operációs rendszeren futnak.

A Siebel 7 Sales Handheld for Palm OS része a szoftvergyártó óriás új eBusiness Suite-jének. Mercedes Ellison, a Siebel egyik alelnöke egy bejelentésben elmondta, hogy a Siebelt nagy örömmel tölti el, hogy a meglévő Siebel-ügyfelek milliói számára tudnak termelékenységi előnyöket nyújtani a piacvezető Palm kéziszámítógépek és a Siebel Sales alkalmazás segítségével.

A Palm bejelentéssel egy időben a Handspring azt tette közzé, hogy a Handspring Visor vevői részére immár ingyen nyújtja a cég a Documents to Go szoftvert. A Documents to Go révén a felhasználók Microsoft Office dokumentumokat tudnak megnézni és szerkeszteni Palm OS operációs rendszert használó kéziszámítógépeken (pl. a Visoron).

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 16:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.