Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 1. 13:56

A Siemens világszerte vezető a DSL-végtermékek piacán

[Siemens] A kaliforniai DellOro Group piackutató intézet által végzett elemzésekből kiderül, hogy a DSL-kapcsolótermékek piacán világszerte második, Európában pedig vezető pozíciót tudhat magáénak a Siemens.

[Siemens] A kaliforniai Dell'Oro Group piackutató intézet által végzett elemzésekből kiderül, hogy a DSL-kapcsolótermékek piacán világszerte második, Európában pedig vezető pozíciót tudhat magáénak a Siemens.

A DSL-kapcsolótermékeknél még egy rekordot is el tudott érni a vállalat: 2001 áprilisáig -- mindössze 6 hónap alatt -- egymillió DSL-csatlakozót készítettek el, valamint az azt követő négy hónap után napjainkban hagyta el a kétmilliomodik darab a gyártósort.

A Dell'Oro szerint a Siemens ICN (információs és kommunikációs hálózatok) ágazata 2001. második negyedévében 23,6 százalékos piaci részesedésével a világ legnagyobb DSL-végtermék szállítója. Ráadásul a négy legnagyobb részesedéssel rendelkező DSL-végterméket gyártó vállalat közül a Siemens volt az egyetlen, amelyik az elmúlt félévben növelni tudta bevételét.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról