:

Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 28. 01:10

Új FireWire csatlakozási felületű merevlemezeket jelentett be a SmartDisk

A SmartDisk Corporation mai sajtóközleményében új SmartDisk VST FireWire merevlemezeket mutatott be, melyek a nagyobb elérhető kapacitás mellett olcsóbbak is a régebbi modelleknél.

A SmartDisk Corporation mai sajtóközleményében új SmartDisk VST FireWire merevlemezeket mutatott be, melyek a nagyobb elérhető kapacitás mellett olcsóbbak is a régebbi modelleknél.

Az új meghajtók 40, 60, 80 és 100 GB-nyi adat tárolására alkalmasak, az elődökkel szemben itt már 100 gigabyte a maximális méret. A hordozható meghajtók a FireWire csatlakozásnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan illeszthetők Macintosh és PC-s környezetbe.

Az új meghajtókat a rendszer kikapcsolása, újraindítása nélkül is csatlakoztatni lehet, sőt, meghajtóprogramok telepítésére sincs szükség. Az új modellek kisebbek is lettek elődeiknél, így kevesebb helyet foglalnak el asztalunkon.

Minden SmartDisk VST FireWire meghajtóhoz megkapjuk a "VST Format 2.3.1 with Hot Plug Events (for Mac)" szoftvert, mellyel Macintosh gépeken formázhatjuk, partícionálhatjuk a merevlemezt. A program lehetőséget nyújt jelszavas védelem bekapcsolására, komplett partíciók titkosítására is, biztonságot nyújtva kényes adatainknak.

A meghajtók árai is megjelenési időpontjaik:

  • 40 GB-os tárolási kapacitás - 299,95$ - október
  • 60 GB-os tárolási kapacitás - 349,95$ - már kapható
  • 80 GB-os tárolási kapacitás - 449,95$ - már kapható
  • 100 GB-os tárolási kapacitás - 499,95$ - október

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.