Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 28. 01:30

Extra könnyű hordozható projektor a Canon kínálatában

A Canon USA által bemutatott új LCD projektor könnyebb és csendesebb a konkurencia termékeinél, egyike a legkisebb és legcsendesebb modelleknek. A Canon LV-X1 projektor súlya kevesebb, mint 3 kg.

HIRDETÉS

A Canon USA által bemutatott új LCD projektor könnyebb és csendesebb a konkurencia termékeinél, egyike a legkisebb és legcsendesebb modelleknek. A Canon LV-X1 projektor súlya kevesebb, mint 3 kg.

A csekély súly és méret azonban nem jelent feltétlenül csökkent képességeket: a projektor 1,100 ANSI lumen fényerővel rendelkezik, mely 200" (5 m!) képátló mellett is csupán 900 ANSI lumenre esik vissza, 85%-os teljesítményt nyújtva. A nagy fényerő nagy felbontással párosul, XGA (1024x768) és SXGA (1280x1024) felbontásokat támogat a készülék.

A Canon LV-X1 Macintosh és Windows platformon érzi jól magát, ugyanakkor komponens bemenetével DVD és HDTV eszközök képét is képes kiváló minőségben megjeleníteni. A komponens mellett S-Video és kompozit bemenetet is találunk, növelve a kompatibilitást és a felhasználhatósági kört. A projektor elboldogul a 16:9-es szélesvásznú aránnyal, NTSC, PAL és SECAM szabvánnyokkal kompatibilis.

A kép élessége, egyéb paraméterei, mérete elmenthetők későbbi felhasználásra. A készüléket két alapbeállítással szállítják, egy "High Contrast" módot a világosabb szobák számára optimalizálva, egy "Cinema" módot pedig a mozifilmekre, elsötétített szobára beállítva.

A Canon LV-X1 projektora 3499 dolláros áron lesz kapható a márkakereskedésekben a jövő hónaptól.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:08

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.