Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 27. 01:17

CD-megsemmisítő készülék a Teactól

A TEAC Japan által október közepétől szállított eszköz egy iratmegsemmiső, digitális iratainkat, írt CD-inket semmisíthetjük meg vele. Az általunk vagy cégek által írt CD-kre sokszor bizalmas anyagok is kerülhetnek, melyek üzleti titkot, vagy más, avatatlan szemek elől elrejtett adatokat tartalmazhatnak.

HIRDETÉS

A TEAC Japan által október közepétől szállított eszköz egy "iratmegsemmiső", digitális iratainkat, írt CD-inket semmisíthetjük meg vele. Az általunk vagy cégek által írt CD-kre sokszor bizalmas anyagok is kerülhetnek, melyek üzleti titkot, vagy más, avatatlan szemek elől elrejtett adatokat tartalmazhatnak.

Ezen CD-k megsemmisítésére idáig nem állt rendelkezésre megfelelő eszköz. Bár a hétköznapi életben elég, ha csupán összetörjük vagy szétvágjuk a CD-t, más esetekben ez kevés lehet.

A DC-201 tökéletesen olvashatatlanná teszi a bele helyezett CD-t "pushing pressure convex concave scar" rendszerével, mely megnevezés lényegében sűrű és az olvasást lehetetlenné tevő felületi barázdák elkészítését jelenti a lemez mindkét felületén. A készülék 8 és 12 cm-es CD-lemezeket tesz tönkre, a teljes megsemmisítés körülbelül 20 percet vesz igénybe. A procedúra alatt sem por, sem káros gázok nem képződnek.

A készülék adatai:

 • Média: 8, 12cm-es CD-R/CD-RW/CD-ROM
 • Megsemmisítési sebesség: körülbelül 20 perc
 • Méretek: 195 x 184 x 86 mm
 • Súly: 1,8 kg

  A készülék áráról egyelőre nem lelhető fel információ.

 • A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

  a címlapról

  Hirdetés

  Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

  2021. december 4. 18:52

  Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.