Szerző: roberto

2001. szeptember 26. 02:17

A Red Hat Linux 7.1 az Oracle9i-hez érvényesített operációs rendszerré vált

[Red Hat] A Red Hat tegnap jelentette be, hogy a Red Hat Linux 7.1-es verziója hivatalosan is megfelel az Oracle9i Database Server és az Oracle9i Application Server által támasztott igényeknek. Várhatóan még ennek a hónapnak a legvégén lezárulnak a régebbi Oracle verziók érvényesítési vizsgálatai is.

Red Hat[Red Hat] A Red Hat tegnap jelentette be, hogy a Red Hat Linux 7.1-es verziója hivatalosan is megfelel az Oracle9i Database Server és az Oracle9i Application Server által támasztott igényeknek. Várhatóan még ennek a hónapnak a legvégén lezárulnak a régebbi Oracle verziók érvényesítési vizsgálatai is.

Mindez azt is jelenti, hogy a Red Hat ezentúl terméktámogatást nyújt az Oracle rendszereit használó vásárlói számára, míg az Oracle terméktámogatásába bekerülnek a cég Red Hat Linuxon futó szoftverei. A Red Hat közleménye szerint a vállalat a Red Hat Linux következő verzióiban is ügyelni fog az Oracle követelményeinek betartására.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról