:

Szerző: roberto

2001. szeptember 25. 21:04

Angol legenda: friss GNOME Installation Guide

[Gnome News] Megjelent a GNOME Installation Guide (GIG) új verziója. A friss leírás már a GNOME 1.4.1-es verziójához készült, a desktop rendszer forráskódból való lefordításához és telepítéséhez ad hathatós segítséget; megtudhatjuk belőle például azt, hogy milyen csomagokra van feltétlenül szükség egy jól működő GNOME rendszerhez, hogy melyek azok azok a csomagok, amelyeket egyelőre még nem érdemes használni, vagy éppen azt, hogy milyen lépéseket célszerű megtennünk a fordítás kezdete előtt... Persze a legegyszerűbb letölteni a disztribúciónkhoz készült csomagokat, de ne feledjük: a szoftverfordítás örömteli esemény, a házilag fordított programok pedig rendszerünk megbecsült darabjai lesznek.

GNOME[Gnome News] Megjelent a GNOME Installation Guide (GIG) új verziója. A friss leírás már a GNOME 1.4.1-es verziójához készült, a desktop rendszer forráskódból való lefordításához és telepítéséhez ad hathatós segítséget; megtudhatjuk belőle például azt, hogy milyen csomagokra van feltétlenül szükség egy jól működő GNOME rendszerhez, hogy melyek azok azok a csomagok, amelyeket egyelőre még nem érdemes használni, vagy éppen azt, hogy milyen lépéseket célszerű megtennünk a fordítás kezdete előtt... Persze a legegyszerűbb letölteni a disztribúciónkhoz készült csomagokat, de ne feledjük: a szoftverfordítás örömteli esemény, a házilag fordított programok pedig rendszerünk megbecsült darabjai lesznek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.