Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Szezonzáró, nyári napfordulós mobilfejlesztői és DevOps meetupokkal búcsúzunk!

Dinamikus fejlődés a CovySoft Networksnél

Bőle György, 2001. szeptember 24. 18:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A CovySoft Networks Kft. szokásos, éves sajtótájékoztatóján ismertette a cég eredményeit, illetve bemutatta új szolgáltatásait az online média és a távközlési szolgáltatások terén.

hirdetés
A CovySoft Networks Kft. szokásos, éves sajtótájékoztatóján ismertette a cég eredményeit, illetve bemutatta új szolgáltatásait az online média és a távközlési szolgáltatások terén.

Kovács Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója elmondta: a cég fejlődését nem befolyásolta negatívan az utóbbi hónapokban tapasztalható piaci recesszió, hiszen a cég már fél éves eredményeivel 13 millió forinttal túlszárnyalta a múlt évi árbevételt. Az ügyvezető elmondta, hogy a vállalat arculatát megújítják, és ennek jegyében átadták új üzleti honlapjukat, mely a cégvezető véleménye szerint jobban kifejezi az elmúlt időszak dinamikus fejlődését.

Kovács rámutatott, hogy a cég továbbra is magyar tulajdonban van, azonban a cég vezetősége elérkezetnek látja az időt arra, hogy felvegyék a kapcsolatot a leendő befektetőkkel.

Horgos Lénárd értékesítési vezető bemutatta a CSN-VoIP szolgáltatást, melyet jelenleg csak Budapest területén lehet igénybe venni. A mobil és nemzetközi hívások mellett a cég november elejétől már belföldi hívásokat is szolgáltat.

Mocsai Norbert a CovySoft Networks média igazgatója bemutatta az ICQ.hu portált, mely október elsején indul. A portál egyedülálló kommunikációs megoldásai révén -- a cég vezetőinek reményei szerint -- hamarosan az ország legnépszerűbb oldalai közé fog tartozni. A cég az év végéig elindítja a Download.hu letöltési portált is, ahol több ezer gigabyte szoftver várja a látogatókat.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A nyári napfordulóra időzítve, június 20-21-én mobilfejlesztői és DevOps meetupokkal térünk pihenőre.