Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 21. 15:18

Megújult a FigyelőNet, az üzleti élet vezető portálja

Megújult a FigyelőNet ( www.fn.hu ), az üzleti élet vezető portálja. A változásokat a megnövekedett látogatói igények kielégítése és a folyamatosan bővülő szolgáltatások minél áttekinthetőbbé, kezelhetőbbé tétele hívta életre. Az új külső mellett átalakult a portál struktúrája, új rovatok születtek és már meglévők alakultak át.

Megújult a FigyelőNet (www.fn.hu), az üzleti élet vezető portálja. A változásokat a megnövekedett látogatói igények kielégítése és a folyamatosan bővülő szolgáltatások minél áttekinthetőbbé, kezelhetőbbé tétele hívta életre. Az új külső mellett átalakult a portál struktúrája, új rovatok születtek és már meglévők alakultak át.

Megújult a FigyelőNet, a mára napi átlag 6000 látogatójával rendelkező piacvezető üzleti portál. Az új design mellett megváltozott az online üzleti központ struktúrája is: új rovatok születtek, régiek újultak meg. A portál átalakulásának elsődleges oka a tartalom folyamatos bővülése és az új szolgáltatások beindulása. A FigyelőNet fokozatosan integrálja speciális szolgáltatásait: a nyár elején indult Hírforrás PR szolgáltatását például a Dun & Bradstreettel közösen üzemeltetett Cégmonitor céginformációs oldalai kötik össze a FigyelőNet hagyományos cikkeivel. Az új design és rovatstruktúra az egységet és átláthatóságot hivatott segíteni.

Az új struktúra jegyében a rovatok is átalakultak. A most induló Gazd/Pol rovat az adózással, kormányzattal, közügyekkel kapcsolatos napi hírekkel, hasznos információkkal segíti az üzleti élet szereplőit. A menedzser rovatot kibővült tartalmával a Cég/Világ rovat váltja fel cégekkel, cégvezetéssel kapcsolatos hazai és nemzetközi híreivel. Az Infotech rovat mostantól még bővebb tartalommal Tech/Tudomány néven üzemel. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Kávéház rovatot kiterjesztették és ezután Színes néven kínál populáris témákat az olvasóknak a szakértői fórumok pedig külön csatornán elérhetőek.

A rovatok kibővítése mellett folyamatosan új szolgáltatásokkal bővül az üzleti portál: ilyen a már most működő Job4Smarts álláskereső, mely a Karrier rovatban található. Hamarosan indul a Figyelő Fórum konferencia megújult szekciója is, de emellett a legújabb partnerkapcsolatnak köszönhetően megjelenik az Energiainfo, vagy az olvasók naprakészségét még inkább szolgáló perszonalizált hírlevél is.

Vicsek Ferenc, a FigyelőNet főszerkesztője elmondta: "Naponta több tucat hírben tudósítunk az üzleti élet fejleményeiről, és négy öt elemzésben értékeljük a gazdaságban a cégek életében, a tudományban a befektetésekben fontos változásokat. A választások közeledtével külön csatornát indítunk, melyet partnerünk, a TNS Modus politikai barométerére alapozunk."

A szelektív hírversenyben az FN egyre bővülő tartalomszolgáltató partnerei valamint a 8 tagú önálló szerkesztői csapat garantálja a biztos hátteret.

a címlapról