Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 18. 16:05

Multimédiás SMS küldés és fogadás az internet segítségével

A Nokia ma bejelentett Multimedia Terminal Gateway szolgáltatása révén azok is küldhetnek és fogadhatnak multimédiás (MMS) üzeneteket, akiknek a mobiltelefonja nem alkalmas erre.

A Nokia ma bejelentett "Multimedia Terminal Gateway" szolgáltatása révén azok is küldhetnek és fogadhatnak multimédiás (MMS) üzeneteket, akiknek a mobiltelefonja nem alkalmas erre.

Az MMS gyakorlatilag egyenes folytatása az SMS-nek és a gyártó újabb telefonjaiban megtalálható képüzenet funkciónak. Az MMS-ben a hagyományos szöveges üzenetekhez képeket, hangokat vagy akár videókat is csatolhatunk.

Akinek a telefonja nem alkalmas a multimédiás üzenetek fogadására, az csupán egy SMS üzenetet kap, amiben egy internetes cím (URL) és egy jelszó található. A címet felkeresve a megfelelő jelszó beírása után láthatóvá válik a kapott multimédiás üzenet.

A szolgáltatás nem csak üzenetek fogadását, hanem küldését is lehetővé teszi. Az elküldeni kívánt üzenetet egy webes felületen keresztül szerkeszthetjük és állíthatjuk össze. Legjobban sikerült alkotásainkat pedig albumban tárolhatjuk.

A Nokia tervei szerint a mobilszolgáltatók először a negyedik negyedév során vezethetik be a "Multimedia Terminal Gateway" szolgáltatást.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.