Szerző: sammer

2001. szeptember 16. 03:14

Letölthető a Magic & Mayhem: The Art of Magic stratégiai játék játszható demója

A Bethesda Softworks kiadott egy játszható demót a készülő Magic & Mayhem:

HIRDETÉS

A Bethesda Softworks kiadott egy játszható demót a készülő Magic & Mayhem: The Art of Magic nevű valós időben játszható stratégiai játékából. A Magic & Mayhem: The Art of Magic az eredeti Magic & Mayhem RTS folytatása, és teljesen annak a szellemében is készül. A játékosok ebben a világban fiatal mágusok szerepébe bújhatnak, akik fantasztikus lényeket idézhetnek varázserejükkel, amik helyettünk vívják meg a harcot az ellenségeikkel. Ahogy egyre tovább jutunk a játék küldetéseiben, a mágus karakterek ereje fokozatosan növekszik, amivel egyre erősebb lényeket idézhetünk, akik felvehetik a harcos az egyre erősebb ellenfelekkel.További képek

A Magic & Mayhem: The Art of Magic játékot a Charybdis fejleszti, kiadása pedig 2001 végére várható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 08:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.