Szerző: sammer

2001. szeptember 16. 02:32

Megnyílt a Star Trek: Armada II stratégiai játék hivatalos weboldala

Az Activision útjára indította legújabb weboldalát, amit a készülő Star Trek:

Az Activision útjára indította legújabb weboldalát, amit a készülő Star Trek: Armada II valós idejű stratégiai játékához készített. Az új oldalon megtalálható a játék történetének és tulajdonságainak részletes leírása, illetve adatok a játékban szereplő hajókról, fegyverekről, a világűr környezetéről, és természetesen egy képgaléria teszi látványossá az egészet. Az oldalon továbbá megtalálhatjuk a játékkal foglalkozó fórumokat, és hivatkozásokat a témával foglalkozó más weboldalakra.


További képek

A Star Trek: Armada II 3D-s taktikai nézettel rendelkezik, három egyjátékos hadjáratot, és számos többjátékos lehetőséget tartalmaz. A játékot a Mad Doc Software fejleszti, akik 2001 végére ígérik a végleges változat elkészülését. Részletesebb információkat az új weboldalon olvashatsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról