Szerző: sammer

2001. szeptember 16. 02:32

Megnyílt a Star Trek: Armada II stratégiai játék hivatalos weboldala

Az Activision útjára indította legújabb weboldalát, amit a készülő Star Trek:

HIRDETÉS

Az Activision útjára indította legújabb weboldalát, amit a készülő Star Trek: Armada II valós idejű stratégiai játékához készített. Az új oldalon megtalálható a játék történetének és tulajdonságainak részletes leírása, illetve adatok a játékban szereplő hajókról, fegyverekről, a világűr környezetéről, és természetesen egy képgaléria teszi látványossá az egészet. Az oldalon továbbá megtalálhatjuk a játékkal foglalkozó fórumokat, és hivatkozásokat a témával foglalkozó más weboldalakra.


További képek

A Star Trek: Armada II 3D-s taktikai nézettel rendelkezik, három egyjátékos hadjáratot, és számos többjátékos lehetőséget tartalmaz. A játékot a Mad Doc Software fejleszti, akik 2001 végére ígérik a végleges változat elkészülését. Részletesebb információkat az új weboldalon olvashatsz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 07:21

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.