Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 14. 01:44

Prémium minőségű PC-s hangszórókészlet a Logitechtől

HIRDETÉS

A Logitech ma bejelentett új termékvonalával -- pontosabban annak legerősebb tagjával -- belépett a prémium minőségű PC-s hangszórókészleteket nyújtó gyártók nem túl sok tagot számláló táborába. Az új Z-sorozat három terméket képvisel, a Z-560, Z-540 és Z-340 hangszórókészleteket.

A legmagasabb minőséget nyújtó rendszer, a Z-560 THX-minősítése ugyan nem egyedülálló, de kétségkívül igen kevés hangszórókészlet kapta meg ezt a minősítést, elismerve ezzel a kiváló minőséget. A THX rendszer elsősorban ajánlásokat fogalmaz meg a felhasznált alkatrészek minőségi paramétereire vonatkozóan, igen szűk tűrést engedve meg az ajánlott paraméterek betartásánál (bővebben). A Z-560 hangsugárzói által nyújtott ultra-széles sávszélesség ezeknek az ajánlásoknak megfelelve kiváló hangminőséget nyújt. A teljes termékvonal az USA-ban és Kanadában október elejétől lesz kapható.

A Logitech különös figyelmet fordított a külsőségekre is, mint az a fenti képen is látható. A hangszórók talpa használható fali szerelőelemként is, borításuk pedig eltávolítható, kicsit vadabb képet mutatva így a hallgató felé.

A Z-560 egy 4.1-es, öt tagból álló surround rendszer, összesen 400 W teljesítménnyel. A beépített M3D Matrix technológia segítségével egyszerűbb, 2-csatornás forrásokat is hallgathatunk virtuális térhangzással. A Z-560 mélysugárzója dinamikus hangerőállítással rendelkezik, mely segítségével folyamatosan torzításmentes hangot kapunk a hangerőtől függetlenül. A SoundTouch vezérlőegység segítségével a hangerőn kívül az M3D beállításait, a mélysugárzó hangerejét állíthatjuk. Ára relatíve alacsony, csupán 200 dollár körül várható.

A Z-540 szintén 5-részes hangszórórendszer, de jóval alacsonyabb teljesítményt, csupán 40 W-os összteljesítményt nyújt. Szintén rendelkezik mélysugárzóval, és M3D Matrix virtuális surround rendszerrel. A hansugárzókhoz szintén kapunk fali szerelőkészletet. Ára jóval alacsonyabb, 80 dollár alatt lesz.

A Z-340 a belépő szintű megoldás. 32W összteljesítménye az íróasztalon bőven elegendő lehet. A 3-részes rendszer szintén rendelkezik mélysugárzóval, ráadásként pedig az egyik hangsugárzón fejhallgató-kimenetet is találunk. Ára 50 dollár lesz, mely a Logitech minőséget figyelembe véve egyáltalán nem tűnik magasnak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 07:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.