:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 13. 11:02

A Compaq új Insight Management szoftvercsomagja és szolgáltatása a folyamatos szerverműködést segíti

[Mmd] A Compaq Computer Corporation, azon stratégiájának első lépéseként, hogy a

[Mmd] A Compaq Computer Corporation, azon stratégiájának első lépéseként, hogy a piacvezető Compaq ProLiant szerverek irányítási eszközeit átfogó szoftveralapú management csomaggá alakítsa át, bemutatta Compaq Insight Management csomagját.

A Compaq Insight Management szoftver legújabb változata, a Compaq Insight Manager 7 az irányítási csomag sarokköve. Ezenkívül a Compaq bemutatta új Version Control szoftverét is, amely a tároló rendszerekhez fejlesztett Compaq Proactive Remote Service (CPRS) bővített változata, és immár ProLiant szerverekhez is létezik, 7x24 órás szolgáltatással támogatva az irányítási feladatokat.

A Compaq új szolgáltatásai és szoftver megoldásai folyamatos működést és az informatikai források maximális kiaknázását biztosítják a vállalkozások számára, így nyújtanak segítséget ahhoz, hogy könnyebben megfeleljenek a gyorsan változó üzleti feltételeknek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.