Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 12. 17:44

Stratégiai együttműködés az e-learning magyarországi meghonosításáért

[Microsoft] A Microsoft Magyarország, a Synergon Informatika Rt., az Európa Tréning és a Prím Média, stratégiai együttműködése egységesíti a feleknek az elektronikus oktatás és az ehhez kapcsolódó kutatás-fejlesztés terén meglévő eredményeit.

[Microsoft] A Microsoft Magyarország, a Synergon Informatika Rt., az Európa Tréning és a Prím Média, stratégiai együttműködése egységesíti a feleknek az elektronikus oktatás és az ehhez kapcsolódó kutatás-fejlesztés terén meglévő eredményeit.

Az együttműködés keretében közösen támogatják ezzel a már meglévő szolgáltatásaikat, illetve az ebből létrejövő új termékeiket piaci alapokon értékesítik. Együttesen kívánnak fellépni az e-learning technológia magyarországi meghonosításában, illetve ezen túlmenően a kialakult magyar szaktudás és tapasztalat Európába történő szolgáltatásában.

A piaci kihívásoknak való magas színvonalú megfelelés érdekében köt stratégiai együttműködést a Microsoft Magyarország, az Európa Tréning, a Prím Média és a Synergon.

A Synergon Education, mint a Synergon oktatási részlege biztosítja az e-learning és ezzel összefüggő tevékenységei területén a SYNEDUTM portfoliójába tartozó termékekek és szolgáltatások és az ehhez szükséges információs és kommunikációs technológia teljes körű megoldásszállítását.

A Microsoft biztosítja az e-learning és ezzel összefüggő tevékenységei területén a Microsoft technológiához kapcsolódó háttértámogatást. Az Európa Tréning biztosítja a képzési, szervezetfejlesztési, humán tanácsadási és ezzel összefüggő tevékenységei területén a portfoliójába tartozó teljes körű humán megoldás-szállítást. A Prím biztosítja az e-learning és ezzel összefüggő tevékenységei területén a rendelkezésére álló offline és online média-szaktudását.

Az e-learning együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására 2001. szeptember 12-én sajtótájékoztató keretében a Margitszigeti Grand Hotelben került sor. A Microsoft Magyarország képviseletében Vityi Péter, a társaság ügyvezető igazgatója, az Európa Tréning képviseletében Dr. Hitesy Ágnes, a Prím Rt. képviseletében Vértes János, a Synergon képviseletében Czakó Ferenc vezérigazgató és Szaniszló László üzletág-igazgató írta alá a megállapodást.

A Synergon Education és a Magyar Biztosítók Szövetségének Biztosítási Oktatási Intézete hozza létre az első magyar ágazati oktatási portált, a Virtuális Biztosítási Akadémiát. Ehhez az Oktatási Minisztérium Apertus Közalapítványa is nyújt támogatást, amelyet pályázat keretében nyertek meg.

A projekt egyben az első közös munkája is az e-learning területén létrejött Microsoft Magyarország-Európa Tréning-Prím Média-Synergon stratégiai együttműködésnek. A portál az előzetes tervek szerint legkésőbb 2001 december 1-én válik elérhetővé, méghozzá nyilvános biztosítási tananyagokkal.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról