Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 5. 15:31

Megkezdte működését a magyar fejlesztésű barcodesender.com vonalkódkészítő web alkalmazás

[email] Az elterjedt vonalkódtípusok gyors és egyszerű elkészítésére ad

[email] Az elterjedt vonalkódtípusok gyors és egyszerű elkészítésére ad lehetőséget a www.barcodesender.com címen elérhető BarCodeSender web alkalmazás. A vonalkódok létrehozásához elegendő egy Internet kapcsolat és egy web-böngésző, azaz nincs szükség hasonló szolgáltatást nyújtó számítógépprogram keresésére, beszerzésére, telepítésére és használatának elsajátítására.

A BarCodeSender-rel széleskörűen alkalmazott Code39, Code128A, Code128B, Code128C, EAN8, EAN13 (ISBN), EAN13+2 és EAN13+5 (ISSN) típusú vonalkódokat készíthetünk a lényegében csak az alapadatokat bekérő simple (egyszerűsített) vagy az összes paraméter megadására lehetőséget adó advanced (haladó) módban.

Az elkészült vonalkód kimeneti megjelenése sokféle lehet kezdve a közönséges bittérképes (bitmap) formátumoktól kezdve egészen a professzionális felhasználáshoz szükséges PostScript / Encapsulated PostScript formátumokig, külön kezelve a MacintoshŽ és a WindowsŽ platformok egyediségeit. A vonalkódot azonnali letöltéssel (download), elektronikus levélen keresztül (attachment) vagy dokumentumhivatkozással (link) kapjuk meg.

A BarCodeSender alkalmazási területe óriási, hiszen a vonalkódos azonosítást a mindennapi élet sok-sok területén alkalmazzák, így vonalkódokra sok helyen szükség van. Az alkalmazást a legkülönfélébb felhasználók vehetik igénybe: a kis kiadványszerkesztő stúdióktól kiindulva a logisztikai, raktározási, kereskedelmi, egészségügyi stb. területeken keresztül egészen a nagy termelő iparvállalatokig szinte mindenki.

Az alkalmazás használatához regisztráció szükséges. Az ad hoc típusú felhasználók ingyenesen használhatják a szolgáltatást minimális korlátozás mellett. A nagymennyiségben és/vagy speciális vonalkódokat igénylő professional felhasználók pedig különféle liszenszeket vásárolhatnak on-line módon bankkártyájuk segítségével. Egyedi megbízás keretein belül lehetőség van a BarCodeSender szoftverkomponenseire épülő speciális vállalati alkalmazások létrehozására.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.