:

Szerző: roberto

2001. augusztus 31. 13:19

SuSE Linux Database Server: IBM DB2 adatbáziskezelő + SuSE Linux Enterprise Server

[SuSE] A SuSE Linux Enterprise Server lehetőségeit egészíti ki a német vállalat új ajánlata, a SuSE Linux Database Server. Az IBM DB2 adatbáziskezelőjét tartalmazó megoldás sikerre számíthat a vállalati számítástechnikában. A SuSE Linux Database Server kétféle összeállításban kapható. A SuSE Linux Enterprise Server, a harminc napos telepítési támogatás és a 12 hónapos terméktámogatás (biztonsági javítások, DB2 javítócsomagok) mindkét összeállítás része. Ugyanakkor a SuSE Linux Database Server Workgroup Edition a

SuSE[SuSE] A SuSE Linux Enterprise Server lehetőségeit egészíti ki a német vállalat új ajánlata, a SuSE Linux Database Server. Az IBM DB2 adatbáziskezelőjét tartalmazó megoldás sikerre számíthat a vállalati számítástechnikában. A SuSE Linux Database Server kétféle összeállításban kapható. A SuSE Linux Enterprise Server, a harminc napos telepítési támogatás és a 12 hónapos terméktámogatás (biztonsági javítások, DB2 javítócsomagok) mindkét összeállítás része. Ugyanakkor a SuSE Linux Database Server Workgroup Edition a DB2 Universal Database Workgroup Edition-t tartlamazza, míg a SuSE Linux Database Server Internet Edition értelemszerűen a DB2 Universal Database Internet Edition-t. A Workgroup Edition ára 1690 euró + forgalmi adó, az Internet Edition ára pedig 5390 euró + forgalmi adó.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.