Szerző: Barna József

2001. augusztus 29. 14:55

Kibővült internetes linkgyűjtemény az [origo]-n

[NetAktív] Hogy ne kelljen újabb és újabb internetes címeket megjegyeznünk, s legközelebb is vissza tudjunk találni egy már megismert, megszeretett vagy gyakran használt weblaphoz, elég megjegyeznünk az [origo] abc nevet, ahol 1100 nélkülözhetetlen link található A-tól Z-ig.

HIRDETÉS

[NetAktív] Hogy ne kelljen újabb és újabb internetes címeket megjegyeznünk, s legközelebb is vissza tudjunk találni egy már megismert, megszeretett vagy gyakran használt weblaphoz, elég megjegyeznünk az [origo] abc nevet, ahol 1100 nélkülözhetetlen link található A-tól Z-ig.

Magyarország leglátogatottabb internetes portálja, az Axelero Internet által működtetett [origo] egyben a magyar web legnépszerűbb navigációs szolgáltatása is. A majd' tízmillió weboldal indexelésével szinte teljes lefedettséget biztosító Vizslához a magyar web legjavát rendszerező harmincezer linket tartalmazó Katalógus társul. A legnépszerűbb, legfontosabb, legérdekesebb oldalakat egy kattintásra elérhetővé tevő linkgyűjtemény is megtalálható mostantól az [origo]-n.

Az [origo] abc 1100 link 40 témakörbe rendezett, egy oldalon való rendszerezése. Az abc egy gigantikus, minden témára kiterjedő linkgyűjtemény, ahol szótárak, térképek, menetrendek, újságok, népszerű webes szolgáltatások, egyszóval a mindennapi életben szükséges linkek találhatók. A linkeket a Vizsla és a Katalógus, valamint az [origo]-n található linkek forgalmának elemzésével, piac- és versenytársfigyelés segítségével választották ki.

Ha például Budapest térképét keressük, mindössze annyit kell tennünk, hogy rákattintunk a "T"-betű alatt a térképek nevű linkre, ami után a kiadott hosszú listában kikereshetjük a minket érdeklő térkép webcímét. Érdekessége az abc-nek, hogy nem csak a magyar vonatkozású weboldalakat tömöríti és csoportosítja ily módon, hanem külföldi site-okat is tartalmaz. A legnépszerűbb külföldi linkeket szintén forgalomelemzéssel, a nemzetközi trendek és a versenytársak eredményeinek elemzése alapján válogatták össze.

Egyedülálló hátteret ad az abc-nek a Vizsla Katalógus, amelynek látogatottsága több mint 15-20.000 fő naponta, hiszen a Katalógus kategóriái -- és több tízezres linkállománya -- állnak az abc egyes témakörei mögött. Az [origo] napi oldalletöltéseinek száma hétköznapokon eléri az 1,4-1,5 milliót.

Az [origo] abc elérhető innen.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.