Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 28. 23:07

A ReplayTV egy felújított digitális felvevővel tér vissza a piacra

Alig kilenc hónap telt el azóta, hogy a digitális felvevőket gyártó ReplayTV kivonult a piacról. Az elhatározás szerencsére nem tűnik tartósnak, egy vadonatúj termékkel ugyanis újra ringbe kíván szállni a gyártó.

HIRDETÉS

Alig kilenc hónap telt el azóta, hogy a digitális felvevőket gyártó ReplayTV kivonult a piacról. Az elhatározás szerencsére nem tűnik tartósnak, egy vadonatúj termékkel ugyanis újra ringbe kíván szállni a gyártó.

A ReplayTV által bemutatott -- feltupírozott -- DVR (Digital Video Recorder) készülék akár 320 órányi anyagot képes rögzíteni, a felprogramozott adatokat pedig e-mailben át tudja adni másik DVR készüléknek. Ezenkívül a visszajátszás során automatikusan kivágja a reklámokat a felvett anyagból, vagy akár digitális fényképeket rögzíthetünk a PC-nkről a DVR készülékre.

A Replay -- melyet februárban vásárolt fel 120 millió dollárért a SonicBlue -- elmondása szerint a készülék végleges komponenseit és paramétereit még nem véglegesítették. A cég bemutatókészülékeket küldtött ki TV-társaságok és a vezető szórakoztatóelektronikai cégek számára, amelyek véleményét figyelembe fogják venni a készülék végleges specifikációjának megállapításakor.

A cég ugyanakkor web-oldalán keresztül egy felmérést is készít a potenciális vásárlók véleményeire alapozva. A felmérésben legfőképpen az ár játszik szerepet, s az eddigi tapasztalatok szerint a fizetőképes kereslet valahol a 700-2000 dolláros sávban helyzkedik el, a felvételi idő függvényében.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.