Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 28. 17:39

A Toshiba értékesíti DRAM-gyártó részlegét

Japán legnagyobb félvezetőgyártója, a komoly válságba került Toshiba eladásra kínálta DRAM gyártó részlegét - állítja a Samsung.

HIRDETÉS

Japán legnagyobb félvezetőgyártója, a komoly válságba került Toshiba eladásra kínálta DRAM gyártó részlegét - állítja a Samsung.

"Nemrégiben kaptuk meg a Toshiba ajánlatát" - jelentette be Kevin Jeong, a Samsung szóvivője, aki az ajánlat részleteit nem árulta el. "Tudomásunk szerint a Toshiba több chipgyártót is megkeresett az ajánlatával".

Az Infineon közben azt közölte, hogy egy lehetséges együttműködés részleteiről tárgyal a Toshibával. A Toshiba ugyan ezt nem erősítette meg, de nyilvánosságra hozta, hogy valóban egy új partnert keres DRAM üzletágának profitábilissá tételéhez.

A Samsung szóvivője szerint a Toshiba valószínű más japán chipgyártókat is megkeresett, többek közt az NEC-t és az Elpida Memoryt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:45

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.