Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 28. 13:23

Két új kézigéppel jelentkezik a Hewlett-Packard

[CNET] A Hewlett-Packard hamarosan bemutatja két új kéziszámítógépét, amelyeke a Microsoft Merlin operációs rendszere működtet majd. A szeptember 6-án piacra operációs rendszert a Microsoft állítólag Windows 2002 néven nevezi majd.

[CNET] A Hewlett-Packard hamarosan bemutatja két új kéziszámítógépét, amelyeke a Microsoft "Merlin" operációs rendszere működtet majd. A szeptember 6-án piacra operációs rendszert a Microsoft állítólag Windows 2002 néven nevezi majd.

A HP új kézigépei a Jornada 560 sorozatot bővítik majd. A készülékek az Intel strongARM SA-1100 processzorára épülnek és 16 bites színes kijelzővel rendelkeznek. A különbség a memória méretében keresendő: az egyikük 32 míg a másik 64 MByte RAM-mal kerül forgalomba.

A HP egyelőre nem erősítette meg a részleteket, de azt elárulta, hogy két új kézigépet dob piacra és használni fogja a Microsoft új operációs rendszerét.

A "Merlin" a Windows for Pocket PC-hez hasonlóan a Windows CE 3.0 változatán alapul, de a grafikus felületét az ősszel megjelenő Windows XP-hez hasonlóra tervezték.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:28

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.