Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 28. 13:23

Két új kézigéppel jelentkezik a Hewlett-Packard

[CNET] A Hewlett-Packard hamarosan bemutatja két új kéziszámítógépét, amelyeke a Microsoft Merlin operációs rendszere működtet majd. A szeptember 6-án piacra operációs rendszert a Microsoft állítólag Windows 2002 néven nevezi majd.

[CNET] A Hewlett-Packard hamarosan bemutatja két új kéziszámítógépét, amelyeke a Microsoft "Merlin" operációs rendszere működtet majd. A szeptember 6-án piacra operációs rendszert a Microsoft állítólag Windows 2002 néven nevezi majd.

A HP új kézigépei a Jornada 560 sorozatot bővítik majd. A készülékek az Intel strongARM SA-1100 processzorára épülnek és 16 bites színes kijelzővel rendelkeznek. A különbség a memória méretében keresendő: az egyikük 32 míg a másik 64 MByte RAM-mal kerül forgalomba.

A HP egyelőre nem erősítette meg a részleteket, de azt elárulta, hogy két új kézigépet dob piacra és használni fogja a Microsoft új operációs rendszerét.

A "Merlin" a Windows for Pocket PC-hez hasonlóan a Windows CE 3.0 változatán alapul, de a grafikus felületét az ősszel megjelenő Windows XP-hez hasonlóra tervezték.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról