Szerző: roberto

2001. augusztus 25. 01:44

Születésnapi programok: OpenOffice 638-as build és friss Midnight Commander

[OpenOffice.org] Az OpenOffice projekt újabb tesztelési céllal közzétett verzióval lepte meg a Linux 10. születésnapját ünneplő közönséget. A 638-as buildhez nincs további olvasnivaló, a változásokról nem számoltak be a fejlesztők, a 638-ast egyszerűen csak le kell tölteni és kipróbálni. Az irodai programcsomag Windows, Linux és Solaris rendszerekhez érhető el bináris formában (az érdeklődők ugyanitt megtalálják a forráskódot).

OpenOffice[OpenOffice.org] Az OpenOffice projekt újabb tesztelési céllal közzétett verzióval lepte meg a Linux 10. születésnapját ünneplő közönséget. A 638-as buildhez nincs további olvasnivaló, a változásokról nem számoltak be a fejlesztők, a 638-ast egyszerűen csak le kell tölteni és kipróbálni. Az irodai programcsomag Windows, Linux és Solaris rendszerekhez érhető el bináris formában (az érdeklődők ugyanitt megtalálják a forráskódot).

Megújult a mindennapi munka során szinte nélkülözhetetlen fájlkezelő, a Midnight Commander is. A 4.5.55 az előző verziókhoz képest csak apróbb hibajavításokat tartalmaz. A forráskód pillanatnyilag itt érhető el, de néhány napon belül már csak a GNOME FTP-szerverről tölthető le.

a címlapról