Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 24. 14:46

Az Ericsson megszerzi a Hewlett-Packard fennmaradó érdekeltségét az EHPT-ben

[Ericsson] Az Ericsson úgy határozott, hogy megvásárolja a Hewlett-Packard-nak az

HIRDETÉS

[Ericsson] Az Ericsson úgy határozott, hogy megvásárolja a Hewlett-Packard-nak az EHPT-ben fennmaradó 19 százalékos érdekeltségét, hogy erős pozíciót építhessen ki a 3G és az internetes fizetés számára kifejlesztett üzlettámogatási rendszerek és számlázórendszerek piacán.

2001. szeptember 4-étől az EHPT tevékenységei is az Ericssonhoz tartoznak majd. Ezzel az Ericsson megerősíti távközlés-menedzselési tevékenységét, új lehetőségeket teremt, és lehetővé teszi a hasonló kompetenciák együttműködését.

A HP az Ericsson jelentős partnere marad, és továbbra is foglalkozik majd számlázórendszerek és üzlettámogatási rendszerek viszonteladásával, telepítésével és támogatásával a különböző HP szervezeteken keresztül. A HP széles körű tapasztalattal rendelkezik ezen a piaci területen, a világ minden táján támogatást nyújtva megrendelőinek.

Az EHPT jelenleg körülbelül 900 alkalmazottal rendelkezik. A vállalatot az Ericsson és a Hewlett-Packard közösen alapította 1993-ban. Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 20:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.