:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 23. 19:05

Az Apple 500 dollárral csökkenti csúcskategóriás notebookjának az árát

[CNET] Az Apple csökkenteni fogja a népszerű Titanium Powerbook G4 notebook árát: a legdrágább modell ára 500 dollárral lesz alacsonyabb.

[CNET] Az Apple csökkenteni fogja a népszerű Titanium Powerbook G4 notebook árát: a legdrágább modell ára 500 dollárral lesz alacsonyabb.

A 400 MHz órajelű G4 processzorral szerelt gép ára 400 dollárral lesz kevesebb és így 2189 dollárt kérnek majd érte. Az 500 MHz-es processzort tartalmazó modell az 500 dolláros árleszállítás után 2999 dollárba fog kerülni.

A diákok és iskolák mér régebb óta olcsóbban vásárolhatják meg a Powerbook gépeket. A 400 MHz-es processzort tartalmazó konfigurációt 2067, az 500 MHz-es csúcsmodellt pedig 2819 dollárért vehetik meg a tanulók.

Június óta az Apple ingyen külső CD-RW meghajtót adott ajándéka a Powerbook G4 gépeihez. Azonban az akció szeptember 3-án véget ér, egyesek azt a következtetést vonják le, hogy az őszi modellfrissítésen a Powerbook G4 hordozható PC-k beépített CD-RW meghajtót kapnak.

Bár az Apple cáfolta, hogy a szeptember végi Apple Expo Paris rendezvényen új hardvereket mutatnának be, azonban ugyanazon időpontban San Franciscoban zajlik majd a Seybold Seminars grafikai szakkiállítás, ahol az Apple alelnöke, Phil Schiller tart majd előadást.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.