Szerző: roberto

2001. augusztus 23. 18:23

Itt a Gnumeric táblázatkezelő újabb verziója, a 0.70

[LinuxToday] A GNOME-os táblázatkezelő előző verziójában elromlott az egynél több munkalapot tartalmazó Microsoft Excel munkafüzetek importálásának funkciója, a program a munkafüzet első lapjára pakolt minden táblázatot. A hibát több más hibával együtt kijavították, az új, 0.70-es verziószámot viselő Gnumeric forráskódja a GNOME FTP-szerverről tölthető le .

HIRDETÉS

GNOME[LinuxToday] A GNOME-os táblázatkezelő előző verziójában "elromlott" az egynél több munkalapot tartalmazó Microsoft Excel munkafüzetek importálásának funkciója, a program a munkafüzet első lapjára pakolt minden táblázatot. A hibát több más hibával együtt kijavították, az új, 0.70-es verziószámot viselő Gnumeric forráskódja a GNOME FTP-szerverről tölthető le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:34

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.