Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 23. 11:46

Az Amex az Intel Online Services-t bízta meg kihelyezett webes infrastruktúrájának kezelésével

[Mmd] Az Intel

HIRDETÉS

[Mmd] Az Intel Online Services Inc. ma bejelentette, hogy megbízást kapott az Egyesült Államok második legnagyobb hagyományos tőzsdéjének számító American Stock Exchange (Amex) értékpapír-kereskedelmi információs weboldalaival kapcsolatos menedzselt hosting szolgáltatások nyújtására.

A jövőben az Intel Online Services kezeli az Amex hálózati infrastruktúráját, így többek között a biztonsági adatmásolat-készítést, valamint a weboldalak szervereit és operációsrendszer-szoftvereit is. Az Intel Online Services testre szabott monitoring képességeket fejlesztett ki az Amex szervezetét a valós idejű pénzügyi információkat szolgáltató, külső adatszállítókkal összekötő hálózat kezelésére.

Az új megoldások révén az Intel Online Services azonnal értesül az esetleges problémákról, és gyors válaszadással garantálhatja a hálózat maximális rendelkezésre állását.

"Az Amex példája jól mutatja, mennyire eltökélten dolgozik az Intel Online Services ügyfelei üzleti problémáinak megoldásán" - nyilatkozta Dalibor Vrsalovic, az Intel Online Services elnöke. "Az Intel Online Services által biztosított rugalmas hosting platform és üzletmenet-kezelési folyamat még az Amex-hez hasonló kaliberű ügyfelek számára is lehetővé teszi a weboldalakat támogató informatikai megoldások biztonságos kihelyezését."

"Az Intel Online Services fáradságot nem kímélve törekedett működési folyamataink és szükségleteink pontos megismerésére. Ennek köszönhetően olyan testre szabott megoldást tudott rendelkezésünkre bocsátani, amely tökéletesen illeszkedik új, kihelyezett hosting környezetünk igényeihez " - jelentette ki Ravi Apte, az Amex elnökhelyettese és informatikai vezérigazgató-helyettese.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 16:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.