:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 23. 11:46

Az Amex az Intel Online Services-t bízta meg kihelyezett webes infrastruktúrájának kezelésével

[Mmd] Az Intel

[Mmd] Az Intel Online Services Inc. ma bejelentette, hogy megbízást kapott az Egyesült Államok második legnagyobb hagyományos tőzsdéjének számító American Stock Exchange (Amex) értékpapír-kereskedelmi információs weboldalaival kapcsolatos menedzselt hosting szolgáltatások nyújtására.

A jövőben az Intel Online Services kezeli az Amex hálózati infrastruktúráját, így többek között a biztonsági adatmásolat-készítést, valamint a weboldalak szervereit és operációsrendszer-szoftvereit is. Az Intel Online Services testre szabott monitoring képességeket fejlesztett ki az Amex szervezetét a valós idejű pénzügyi információkat szolgáltató, külső adatszállítókkal összekötő hálózat kezelésére.

Az új megoldások révén az Intel Online Services azonnal értesül az esetleges problémákról, és gyors válaszadással garantálhatja a hálózat maximális rendelkezésre állását.

"Az Amex példája jól mutatja, mennyire eltökélten dolgozik az Intel Online Services ügyfelei üzleti problémáinak megoldásán" - nyilatkozta Dalibor Vrsalovic, az Intel Online Services elnöke. "Az Intel Online Services által biztosított rugalmas hosting platform és üzletmenet-kezelési folyamat még az Amex-hez hasonló kaliberű ügyfelek számára is lehetővé teszi a weboldalakat támogató informatikai megoldások biztonságos kihelyezését."

"Az Intel Online Services fáradságot nem kímélve törekedett működési folyamataink és szükségleteink pontos megismerésére. Ennek köszönhetően olyan testre szabott megoldást tudott rendelkezésünkre bocsátani, amely tökéletesen illeszkedik új, kihelyezett hosting környezetünk igényeihez " - jelentette ki Ravi Apte, az Amex elnökhelyettese és informatikai vezérigazgató-helyettese.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.