Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 22. 14:44

Az MCONet a Mail Hungary webmail rendszerét választotta

[email] 2001. augsztus 21-től minden, az MCONet-nél regisztrált Internetes névhez (domain) a Mail Hungary szolgáltat webmail rendszert.

[email] 2001. augsztus 21-től minden, az MCONet-nél regisztrált Internetes névhez (domain) a Mail Hungary szolgáltat webmail rendszert.

A megállapodás kiemelkedő jelentőségű, hiszen eddig csak közép- illetve nagyvállalatok, stabil és erős pénzügyi háttérrel rendelkező cégek engedhették meg maguknak a professzionális email rendszer kiépítését, fenntartását.

Az alkalmazásszolgáltatási modell (ASP), amit a Mail Hungary biztosít - magának az MCONet-nek, illetve az MCONet további, már napjainkban is több száz megrendelőjének - lehetővé teszi, hogy kis- és középvállalkozások, valamint magánvállalkozók is ugyanazt a kiszolgálást kaphassák, mint a tőkerős vállalatok.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.