:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 22. 14:44

Az MCONet a Mail Hungary webmail rendszerét választotta

[email] 2001. augsztus 21-től minden, az MCONet-nél regisztrált Internetes névhez (domain) a Mail Hungary szolgáltat webmail rendszert.

[email] 2001. augsztus 21-től minden, az MCONet-nél regisztrált Internetes névhez (domain) a Mail Hungary szolgáltat webmail rendszert.

A megállapodás kiemelkedő jelentőségű, hiszen eddig csak közép- illetve nagyvállalatok, stabil és erős pénzügyi háttérrel rendelkező cégek engedhették meg maguknak a professzionális email rendszer kiépítését, fenntartását.

Az alkalmazásszolgáltatási modell (ASP), amit a Mail Hungary biztosít - magának az MCONet-nek, illetve az MCONet további, már napjainkban is több száz megrendelőjének - lehetővé teszi, hogy kis- és középvállalkozások, valamint magánvállalkozók is ugyanazt a kiszolgálást kaphassák, mint a tőkerős vállalatok.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.