Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 22. 13:43

Júniusban és júliusban az MSI volt a legnagyobb tajvani videokártya-gyártó

[Digi Times] Júniusban és júliusban a tajvani videokártya-gyártók közül a Micro-Star International (MSI) szállította le a legtöbb terméket, ezzel átvette az első helyet az Asustektől.

HIRDETÉS

[Digi Times] Júniusban és júliusban a tajvani videokártya-gyártók közül a Micro-Star International (MSI) szállította le a legtöbb terméket, ezzel átvette az első helyet az Asustektől.

A pletykák szerint az MSI egy nagyvolumenű megrendelést kapott egy nagy nemzetközi OEM-től, azonban a vállalat kilétét egyelőre homály fedi. Állítólag még a cég dolgozói sem ismerik a partner nevét. A rendelésre leszállított kártyákra mindenféle márkajelzés helyett csupán egy 520-as számot nyomtatnak.

Áprilisban és májusban az MSI átlagosan havi 100 ezer grafikus kártyát adott el, azonban köszönhetően a titokzatos megrendelőnek, júniusban és júlisban a leszállított kártyák mennyisége havi 300 ezer fölé ugrott.

Az év első hét hónapjában az MSI összesen 1,3 millió videokártyát szállított le. A vállalat eredetileg összesen 2,6 millió grafikus kártya eladására számított ebben az évben, de az előrejelzést most 3,5 millióra módosították. Tavaly az MSI összesen 1,87 millió videokártyát gyártott, míg a tajvani vállalatok között első Asustek 4,23 millió darabot szerelt össze.

Az Asustek átlagosan havi 200 ezer kártyát ad el, de a legerősebb hónapjaiban (február és március) az eladások 400 ezer darab fölé nőttek. Összehasonlításképp: a Leadtek havi eladási volumenje 100 ezer darab körül van. Január és július között az Asustek 1,9 millió grafikus kártyát szállított le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 02:06

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.