Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 22. 13:43

Júniusban és júliusban az MSI volt a legnagyobb tajvani videokártya-gyártó

[Digi Times] Júniusban és júliusban a tajvani videokártya-gyártók közül a Micro-Star International (MSI) szállította le a legtöbb terméket, ezzel átvette az első helyet az Asustektől.

[Digi Times] Júniusban és júliusban a tajvani videokártya-gyártók közül a Micro-Star International (MSI) szállította le a legtöbb terméket, ezzel átvette az első helyet az Asustektől.

A pletykák szerint az MSI egy nagyvolumenű megrendelést kapott egy nagy nemzetközi OEM-től, azonban a vállalat kilétét egyelőre homály fedi. Állítólag még a cég dolgozói sem ismerik a partner nevét. A rendelésre leszállított kártyákra mindenféle márkajelzés helyett csupán egy 520-as számot nyomtatnak.

Áprilisban és májusban az MSI átlagosan havi 100 ezer grafikus kártyát adott el, azonban köszönhetően a titokzatos megrendelőnek, júniusban és júlisban a leszállított kártyák mennyisége havi 300 ezer fölé ugrott.

Az év első hét hónapjában az MSI összesen 1,3 millió videokártyát szállított le. A vállalat eredetileg összesen 2,6 millió grafikus kártya eladására számított ebben az évben, de az előrejelzést most 3,5 millióra módosították. Tavaly az MSI összesen 1,87 millió videokártyát gyártott, míg a tajvani vállalatok között első Asustek 4,23 millió darabot szerelt össze.

Az Asustek átlagosan havi 200 ezer kártyát ad el, de a legerősebb hónapjaiban (február és március) az eladások 400 ezer darab fölé nőttek. Összehasonlításképp: a Leadtek havi eladási volumenje 100 ezer darab körül van. Január és július között az Asustek 1,9 millió grafikus kártyát szállított le.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról