Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 21. 14:25

MP3 CD-k árusítását kezdte meg az MP3.com

A híres-hírhedt MP3.com weboldal ma megnyitotta MP3 CD Store online üzletét, ahonnan MP3 CD-ket lehet rendelni.

A híres-hírhedt MP3.com weboldal ma megnyitotta MP3 CD Store online üzletét, ahonnan MP3 CD-ket lehet rendelni.

Az előre legyártott, zenei stílus vagy téma szerint összeválogatott dalokat tartalmazó lemezeket elsősorban azoknak a zenekedvelőknek ajánlják, akiknek a lassú internetkapcsolatuk nem teszi lehetővé a file-ok letöltését.

A megrendelhető lemezek között ugyanúgy található techno, rock, hip-hop vagy komolyzenei válogatás is. Az árak 29 és 35 dollár között változnak.

Az MP3.com által forgalmazott MP3 CD-ken körülbelül 100-110 zeneszám található, míg egy hagyományos audio CD-n általában 8-20 nóta szokott lenni. Másképp megfogalmazva: az MP3 CD közel 5 óra zene tárolására alkalmas, míg egy audio CD-re legfeljebb kb. 70 percnyi anyag helyezhető el.

Az MP3 CD-ket természetesen nem csak számítógépeken lehet lejátszani. Egyre inkább nő a tábora azoknak a szórkoztatóelektronikai gyártóknak, amelyek CD-alapú MP3-lejátszókat értékesítenek. Ezek között egyaránt találhatók asztali berendezések, hordozható lejátszók és autóba szerelhető készülékek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról