:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 21. 12:15

Csökkentette gépeinek árát a Handspring

A Palm OS alapú kéziszámítógépeket gyártó Handspring a napokban jelentősen - akár 25 százalékkal - csökkentette gépeinek árát.

A Palm OS alapú kéziszámítógépeket gyártó Handspring a napokban jelentősen - akár 25 százalékkal - csökkentette gépeinek árát.

A cég csúcsmodellje, az exkluzív fémházba bújtatott szupervékony Visor Edge 399 dollár helyett már csak 299 dollárba kerül. 50 dollárral lett olcsóbb a Visor Platinum, így mostantól 199 dollárt kérnek érte. A Handspring legnépszerűbb gépe, a Visor Deluxe ára 199 dollárról 169-re csökkent, az alapmodell Visor is olcsóbb lett, 149 dollár helyett már csak 129 dollárba kerül.

A kézigépek legnagyobb gyártói (azaz a Palm és a Handspring) az optimista előrejelzéseknek köszönhetően idén rendkívüli módon megnövelték gyártókapacitáukat, azonban alacsony kereslettel és eladhatatlan készletekkel kellett szembenézniük. Ezért tavasszal és nyáron mindkét cég jelentősen csökkentette gépeinek árát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.