Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 21. 12:15

Csökkentette gépeinek árát a Handspring

A Palm OS alapú kéziszámítógépeket gyártó Handspring a napokban jelentősen - akár 25 százalékkal - csökkentette gépeinek árát.

A Palm OS alapú kéziszámítógépeket gyártó Handspring a napokban jelentősen - akár 25 százalékkal - csökkentette gépeinek árát.

A cég csúcsmodellje, az exkluzív fémházba bújtatott szupervékony Visor Edge 399 dollár helyett már csak 299 dollárba kerül. 50 dollárral lett olcsóbb a Visor Platinum, így mostantól 199 dollárt kérnek érte. A Handspring legnépszerűbb gépe, a Visor Deluxe ára 199 dollárról 169-re csökkent, az alapmodell Visor is olcsóbb lett, 149 dollár helyett már csak 129 dollárba kerül.

A kézigépek legnagyobb gyártói (azaz a Palm és a Handspring) az optimista előrejelzéseknek köszönhetően idén rendkívüli módon megnövelték gyártókapacitáukat, azonban alacsony kereslettel és eladhatatlan készletekkel kellett szembenézniük. Ezért tavasszal és nyáron mindkét cég jelentősen csökkentette gépeinek árát.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.