Szerző: roberto

2001. augusztus 7. 11:06

Készül az újabb GNOME -- itt az 1.4.1 első bétája

[LinuxToday] Kijött A GNOME 1.4 újabb változatának, az 1.4.1-nek az első bétája, a végleges kiadás 4-6 héten belül várható, ha minden a tervek szerint alakul. A fejlesztők az 1.4.1-ben elsődlegesen nem újabb technológiák beépítésére törekednek, inkább csak a tavaszi kiadáshoz képest frissített csomagok várhatóak. A második béta két hét múlva fog megjelenni, ha semmi komolyabb gond nem adódik, akkor esetleg nem is lesz második béta, hanem az első kiadásra jelölt változatot (RC1) teszik közzé. Az 1.4.1 beta1 csomagjai az ftp.gnome.org -ról szerezhetők be.

GNOME[LinuxToday] Kijött A GNOME 1.4 újabb változatának, az 1.4.1-nek az első bétája, a végleges kiadás 4-6 héten belül várható, ha minden a tervek szerint alakul. A fejlesztők az 1.4.1-ben elsődlegesen nem újabb technológiák beépítésére törekednek, inkább csak a tavaszi kiadáshoz képest frissített csomagok várhatóak. A második béta két hét múlva fog megjelenni, ha semmi komolyabb gond nem adódik, akkor esetleg nem is lesz második béta, hanem az első kiadásra jelölt változatot (RC1) teszik közzé. Az 1.4.1 beta1 csomagjai az ftp.gnome.org-ról szerezhetők be.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról