Szerző: roberto

2001. augusztus 7. 11:06

Készül az újabb GNOME -- itt az 1.4.1 első bétája

[LinuxToday] Kijött A GNOME 1.4 újabb változatának, az 1.4.1-nek az első bétája, a végleges kiadás 4-6 héten belül várható, ha minden a tervek szerint alakul. A fejlesztők az 1.4.1-ben elsődlegesen nem újabb technológiák beépítésére törekednek, inkább csak a tavaszi kiadáshoz képest frissített csomagok várhatóak. A második béta két hét múlva fog megjelenni, ha semmi komolyabb gond nem adódik, akkor esetleg nem is lesz második béta, hanem az első kiadásra jelölt változatot (RC1) teszik közzé. Az 1.4.1 beta1 csomagjai az ftp.gnome.org -ról szerezhetők be.

HIRDETÉS

GNOME[LinuxToday] Kijött A GNOME 1.4 újabb változatának, az 1.4.1-nek az első bétája, a végleges kiadás 4-6 héten belül várható, ha minden a tervek szerint alakul. A fejlesztők az 1.4.1-ben elsődlegesen nem újabb technológiák beépítésére törekednek, inkább csak a tavaszi kiadáshoz képest frissített csomagok várhatóak. A második béta két hét múlva fog megjelenni, ha semmi komolyabb gond nem adódik, akkor esetleg nem is lesz második béta, hanem az első kiadásra jelölt változatot (RC1) teszik közzé. Az 1.4.1 beta1 csomagjai az ftp.gnome.org-ról szerezhetők be.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 23:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.