Szerző: Vörös Péter

2000. április 7. 00:26

A Vodafone és a Bell Atlantic közös vállalata, a Verizon 144 kbit/s-os mobil adatátviteli szolgáltatásra készül

Az "új" amerikai mobil szolgáltató a 90 legnagyobb várost (kb. 232 millió potenciális vevőt) fogja lefedni, ezzel az USA legnagyobb mobil cége lesz, miután a Bell Atlantic-GTE fúzió lezajlik: a Verizon Wireless-nek 24 millió mobil és 4 millió paging ügyfele lesz ekkor. Az ISDN-szerű sebességet nyújtó megoldás tesztelése júniusban kezdődik. A jelenlegi hálózat a megfelelő eszközökkel (laptop, mobil modem vagy speciális eszközök) 19,2 kbps-os sebességet támogat. A cég a hálózat fejlesztésre idén 3 milliárd $-t fog költeni ...

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.