Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 2. 00:02

Az InterVideo hivatalosan is bejelentette a WinDVD 3.0-ás verzióját

Az InterVideo ma hivatalosan is bejelentette nagy sikerű szoftveres DVD-lejátszó programjának 3.0-ás változatát. A program a mai naptól megvásárolható az InterVideo honlapjáról.

Az InterVideo ma hivatalosan is bejelentette nagy sikerű szoftveres DVD-lejátszó programjának 3.0-ás változatát. A program a mai naptól megvásárolható az InterVideo honlapjáról.

A WinDVD 3.0 már teljesen Windows XP kompatibilis, s sok könnyen használható, új képesség került bele. Többek között:

 • Time Stretching - Lejátszási sebesség variálható a felező-kétszeres tartományban, miközben a film hangja hallható marad.
 • Dolby Digital 5.1 Decoding and Headphone Surround - 5.1-csatronás Dolby Digital dekódolás, immáron alap szolgáltatásként, 4-csatornás lekeveréssel egyetemben.
 • DTS Audio Decoding - szoftveres DTS hang dekódolás, nem csak DVD-knél, hanem többcsatornás, DTS-es zenei CD-knél is.
 • Multiple Subtitles - Akár 4 különböző felirat egyidejű megjelenítése.
 • Playback of Next-Generation Formats - Az újonnan bejelentett, egyre terjedő DVD-R/RW készülékekkel felvett saját anyagok korrekt lejátszása.
 • Automatic Remote Updates - Automatikus szoftverfrissítés weben keresztül.

  A WinDVD 3.0 ára 49,95 dollár Dolby Digital 5.1 dekódolással, és Dolby Headphone támogatással. A DTS-t is támogató verzióért 20 dollárral többet kell fizetnünk. A frissítések természetesen olcsóbbak, de csak az InterVideótól vásárolt WinDVD programokra rendelhető upgrade.

 • Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

  a címlapról