Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 2. 00:02

Az InterVideo hivatalosan is bejelentette a WinDVD 3.0-ás verzióját

Az InterVideo ma hivatalosan is bejelentette nagy sikerű szoftveres DVD-lejátszó programjának 3.0-ás változatát. A program a mai naptól megvásárolható az InterVideo honlapjáról.

Az InterVideo ma hivatalosan is bejelentette nagy sikerű szoftveres DVD-lejátszó programjának 3.0-ás változatát. A program a mai naptól megvásárolható az InterVideo honlapjáról.

A WinDVD 3.0 már teljesen Windows XP kompatibilis, s sok könnyen használható, új képesség került bele. Többek között:

  • Time Stretching - Lejátszási sebesség variálható a felező-kétszeres tartományban, miközben a film hangja hallható marad.
  • Dolby Digital 5.1 Decoding and Headphone Surround - 5.1-csatronás Dolby Digital dekódolás, immáron alap szolgáltatásként, 4-csatornás lekeveréssel egyetemben.
  • DTS Audio Decoding - szoftveres DTS hang dekódolás, nem csak DVD-knél, hanem többcsatornás, DTS-es zenei CD-knél is.
  • Multiple Subtitles - Akár 4 különböző felirat egyidejű megjelenítése.
  • Playback of Next-Generation Formats - Az újonnan bejelentett, egyre terjedő DVD-R/RW készülékekkel felvett saját anyagok korrekt lejátszása.
  • Automatic Remote Updates - Automatikus szoftverfrissítés weben keresztül.

    A WinDVD 3.0 ára 49,95 dollár Dolby Digital 5.1 dekódolással, és Dolby Headphone támogatással. A DTS-t is támogató verzióért 20 dollárral többet kell fizetnünk. A frissítések természetesen olcsóbbak, de csak az InterVideótól vásárolt WinDVD programokra rendelhető upgrade.

  • Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

    a címlapról