Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 30. 18:51

Lakáspiaci adatbázis az Interneten

[email] A legnépszerűbb hazai építészeti site, a www.epiteszforum.hu augusztus 1-től már nemcsak a szakma iránt érdeklődőknek, hanem a lakásvásárlók számára is értékes információkat nyújt.

[email] A legnépszerűbb hazai építészeti site, a www.epiteszforum.hu augusztus 1-től már nemcsak a szakma iránt érdeklődőknek, hanem a lakásvásárlók számára is értékes információkat nyújt.

A szerdától látogatható Lakáspiaci körkép című rovat hiánypótló: az új építésű lakóingatlanok aktuális választékáról tájékoztat. A szerkesztők erőfeszítéseinek eredményeképpen az épülő lakóparkokban, társasházakban, apartmanházakban, bevásárló és lakócentrumokban leköthető lakásokról minden lényeges adat rendelkezésre áll: helyszín, négyzetméterár, lakásnagyság, szobaszám, átadás ideje, jellemzők, extrák, építész-tervező, finanszírozó bank, értékesítő iroda.

A rendszerezett adatközlés mellett az új rovat előnye, hogy míg a lakásvásárlók eddig csak véletlenszerűen bukkanhattak az új építésű lakóingatlanok hirdetéseire, plakátjaira, addig itt az elérhető legtöbb projektről található információ. Így a lehetőségek összevethetőek, a lakásválasztási döntés leegyszerűsödik.

Az értékesítéssel, marketinggel foglalkozó irodák felismerték a www.lakas.epiteszforum.hu információközlési jelentőségét: központi, eligazító szerepét. A széles körű tájékoztatás érdekében többen további bemutatkozási lehetőséget is igénybe vesznek. Az adatbázis folyamatos frissítésének következtében az aktuális kínálatról ad felvilágosítást. A szolgáltatás előnye, hogy ingyenes mindkét érdekelt: az értékesítő cég és a lakást kereső fél számára is.

A szerkesztők az oldal fejlesztése kapcsán tervezik cikkek közlését bérlakásépítésről, befektetési és hitellehetőségekről, valamint ingatlanfejlesztésről is

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról