Szerző: Barna József

2001. július 25. 22:53

OfficeXP: a biztonságos szex

[The Inquirer] A Microsoft marketingosztálya - meglovagolva a régi bölcsességet, mely szerint némi erotikával fűszerezve minden eladható - egy meglehetősen rendhagyó reklámfilmet helyezett el a cég svájci honlapján. A videón egy ifjú éppen azon mesterkedik, hogy a kiszemelt hölgyet ágyba bújtassa, ám az elkerülhetetlen vetkőztetés során elháríthatatlan akadályba ütközik: a melltartó csatja bizony nem enged. Az ok prózai: a lakat kioldásához ismerni kellene a jelszót. Ez bizony váratlan meglepetés (unexpected e XP erience)!

[The Inquirer] A Microsoft marketingosztálya - meglovagolva a régi bölcsességet, mely szerint némi erotikával fűszerezve minden eladható - egy meglehetősen rendhagyó reklámfilmet helyezett el a cég svájci honlapján. A videón egy ifjú éppen azon mesterkedik, hogy a kiszemelt hölgyet ágyba bújtassa, ám az elkerülhetetlen vetkőztetés során elháríthatatlan akadályba ütközik: a melltartó csatja bizony nem enged. Az ok prózai: a lakat kioldásához ismerni kellene a jelszót. Ez bizony váratlan meglepetés (unexpected eXPerience)!


A videó letöltése (mpg)

Sajnos a valóban ötletes reklámfilmet azóta a cég eltávolította a svájci honlapról, ám úgy gondoltuk, hogy feltétlenül megőrzendő a jövő nemzedékeinek okulására.

a címlapról