Szerző: Ady Krisztián

2001. július 25. 03:21

A Sonic Foundry megjelentette VideoFactory 2.0 videoszerkesztő programját

A Sonic Foundry bejelentette, hogy elérhető legújabb videoszerkesztő programja, a VideoFactory(TM) 2.0. A real-time szerkesztőprogram több újdonságot ígér.

HIRDETÉS

A Sonic Foundry bejelentette, hogy elérhető legújabb videoszerkesztő programja, a VideoFactory(TM) 2.0. A real-time szerkesztőprogram több újdonságot ígér.

A VideoFactory tökéletes házi videofelvételek szerkesztésére, vágására, de ez nem azt jelenti, hogy holmi amatőr programmal van dolgunk. A program alapját a Sonic Fundry professzionális szoftverének, a Vegas Video-nak magja alkotja.
A sok-sok video-effekt mellett felvételeinket könnyedén feliratozhatjuk, és hangjukat is variálhatjuk különböző effektekkel. A program sok fileformátumot támogat, többek között az AVI-t, BMP-t, JPEG-et és a GIF-et. Audio filejainkat MP3 és WAV formátumba menthetjük, anyagainkból RealVideo, QuickTime, MPEG-1 és 2 formátumú filmeket kódolhatunk.

A VideoFactory 2.0 a következő bővített képességekkel bír:

 • új video effektek
 • 29 interaktív "Mutasd meg" bemutató
 • VideoCD és adat-CD írás
 • továbbfejlesztett szöveg-animációk és "stáblista"
 • video-tömörítési varázslók, és e-mail támogatás
 • DV "scene detection"
 • CD-audio grabbelés
 • állókép capture és exportálás A VideoFactory 2.0 letölthető a fejlesztő honlapjáról, de megvásárolható dobozos termékként is. Javasolt végfelhasználói ára 99.95 dollár, de a Sonic Foundry-tól 69.97-ért hozzájuthatunk a letölthető, 79.96-ért a dobozos verzióhoz. A VideoFactory 1.0 felhasználói 29.99 dollárért frissíthetik programjukat.

  Sonic Foundry

 • A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

  a címlapról

  Hirdetés

  Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

  2021. december 2. 01:54

  Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.