:

Szerző: Barna József

2001. július 20. 11:02

Kilenc új partner csatlakozik az Oracle Portal Partner Programhoz

[Oracle] Az Oracle Corp., az e-business szoftverek legnagyobb szállítója ma bejelentette, hogy az Oracle portálpartneri kezdeményezés (OPPI) keretében kilenc új taggal bővült az Oracle Partner Program. Az OPPI szoftvergyártók, tartalomszolgáltatók, és megoldásszállítók közösségét tömöríti az Oracle nyílt keretrendszere köré, amellyel egyszerűen létrehozhatók és felügyelhetők az e-üzleti portálok.

Az új partnerek - az Answerthink, a Diversified Computer Consultants, a Hoover's Online, az Inktomi, a Saffron Technology, a Screaming Media, az Unitas, a YellowBrix és a Zaplet - különböző szolgáltatásokat és alkalmazásokat biztosítanak, például a strukturálatlan adatok keresését és az összevont híranyagok közzétételét támogató megvalósítási és integrációs szolgáltatásokat. A felhasználók az Oracle Technology Network (OTN) portálkatalógusából juthatnak információkhoz.

George Paolini, a Zaplet marketingigazgatója így számolt be az együttműködésről: "Az Oracle Portal körül kialakuló közösség izgalmas lehetőségeket rejt a Zaplet számára. Szeretnénk kiaknázni az Oracle9i alkalmazáskiszolgáló (Oracle9iAS) funkciói és az OPPI tagjainak közössége adta lehetőségeket, hogy célzott partnerkörrel alakíthassunk ki kapcsolatokat."

Az OPPI nyitott mindazon megoldásszállító és tartalomszolgáltató cégek előtt, akik osztoznak az Oracle meglátásában, mely szerint a jövő a szabványos technológiákkal az interneten keresztül szolgáltatott, személyre szabott szoftvereké. Az Oracle portálpartneri kezdeményezéshez csatlakozó szervezetek megfelelő technológiában, oktatásban és támogatásban részesülnek, hogy felkészülhessenek az online szoftverszolgáltatások új generációjának nyújtására.

Néhány szóban az Oracle Partner Programról

Az Oracle Partner Program egy több mint 12 ezer tagvállalatból álló világméretű üzleti hálózat, amely vállalatok Oracle szoftveren alapuló innovatív e-üzleti megoldásokat nyújtanak. Az Oracle kulcsfontosságú termékeihez, oktatási, technikai szolgáltatásaihoz, marketinges és értékesítési támogatásához való hozzáférésnek köszönhetően az Oracle Partner Program olyan erőforrásokat bocsát a partnerek rendelkezésére, amelyek a mai internet alapú gazdaságban elengedhetetlenek a sikerhez. Az Oracle partnerei olyan csúcstechnológiájú megoldásokat nyújthatnak ügyfeleiknek, amelyek mögött az e-üzleti megoldások világvezető szállítója, az Oracle áll. A témáról bővebb felvilágosítást a következő weblapon találhat: http://partner.oracle.com.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.